AMW Luchtontvochtiger - 142m Basis

AMW Luchtontvochtiger - 142m Basis

AMW Luchtontvochtiger - 142m Basis

9.758,65

Bevestig interesse

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van dit product!

Beschrijving

AMW Luchtontvochtiger - 142m Basis

Een belangrijk aspect van een binnenzwembad is de vochthuishouding. Door het temperatuurverschil kan de vochtigheid oplopen tot wel 95%. Dit kan schimmelvorming, verkleuring en andere ongemakken veroorzaken. 

Deze professionele ontvochtigingsinstallatie kan de omgevingslucht ontvochtigen en verwarmen. Deze ontvochtigingsinstallatie werkt volgens het principe van een koelmachine: de door een ventilator aangezogen warme, vochtigelucht wordt over een koude verdamper gevoerd en koelt daar af tot onder het dauwpunt. Het vocht zal condenseren en wordt afgevoerd. De lucht bevat geen vocht meer, en wordt terug de ruimte ingeblazen.

Bij een traditionele ontvochtigingsinstallatie gaat per liter condensaat ongeveer 525 watt verdampingswarmte verloren. De AIRMASTER recupereert zowel de verdampingswarmte als de verbruikte elektrische energie waardoor de energiekostvan de installatie daalt.

Het toestel zelf is in een belendende technische ruimte geplaatst. Aanzuig en uitblaas worden door de muur (wand) gevoerd en enkel de aluminium roosters van aanzuig en uitblaas zijn zichtbaar in de te ontvochtigen ruimte. Zincor panelen gelakt in epoxy RAL 7011 met aluminium roosters. Een gebogen stoffilter in de aanzuig. Trillingvrije wandmontage met optionele L console. 

Wanneer de technische ruimte iets te smal berekend is, kan ook optioneel een verticale uitvoering aangeboden worden of desgewenst zelfs een buitenopstelling indien er geen of een te kleine technische ruimte aanwezig is.