Services

Interhiva helpt bij het onderhoud. Wij leveren periodiek onderhoud van verschillende prijsklassen. We kunnen spa's en zwembaden onderhouden. Op deze pagina vind u meer details over de services die wij bieden.

slider image

Professioneel onderhoud van uw zwembad of spa


Of u nu zelf het onderhoud regelt van uw wellness-product of dat u het aan ons uitbesteed via een van onze onderhoudsabonnementen, wij helpen u graag.

Om zeker te zijn dat uw spa of zwembad het gehele jaar optimaal functioneert, is het van belang dat er regelmatig onderhoud aan gepleegd wordt. Met onze onderhoudsabonnementen optimaliseerd u de kwaliteit en duurzaam.

Vakkundig

Duurzaam

Kosten besparend

Controle chemicaliën

Unsplash

Spa onderhoud

Met een onderhoudsabonnement van Interhiva bent u verzekerd van een of meerdere jaarlijkse, uitgebreide servicebeurten. Onze monteurs controleren de onderdelen en de techniek van de spa en vullen waar nodig de voorraadden chemicaliën en accessoires aan.

Onze merken

Wij leveren zwembaden, spa’s, sauna’s en onderhoudsproducten van verschillende merken:

Interline logo
Niveko monopools logo
Sunlighten logo
Aroom saunas logo
Sunrise spas logo
Dreammaker spas logo

Zwembad onderhoud

Met een onderhoudsabonnement van Interhiva bent u verzekerd van een of meerdere jaarlijkse, uitgebreide servicebeurten en optioneel zomer- en winterklaar maken. Onze monteurs controleren de onderdelen en de techniek van de spa en vullen waar nodig de voorraadden chemicaliën en accessoires aan.

Op maat gemaakte en prefab binnenzwembaden van Interhiva

Voorkom groen water na een onweersbui

Wist u dat onweer zorgt voor een chemische reactie van uw zwembadwater?

Schoon zwembadwater