Retour

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. 

Verpak de producten stevig en in een goede, liefst originele, verpakking, zodat het niet kan beschadigen tijdens transport. Let er daarbij op dat de originele verpakking zo min mogelijk is beschadigd.

Ook verzoeken wij u om niet op de originele verpakking te schrijven of stickers te plakken, maar maak gebruik van een doos om de originele doos heen.

Als wij uw zending hebben ontvangen, dan controleren wij deze. 

Als er sprake blijkt te zijn van aantoonbare slijtage of schade, dan behouden wij ons het recht voor die schade te verrekenen met het terug te storten bedrag. Dit heet waardevermindering.

Kunt u het ontvangen product alleen gedeeltelijk, beschadigd of niet terugsturen? Dan zullen we de waardevermindering verrekenen.

Dit geldt niet wanneer de waardevermindering alleen te wijten is aan het controleren van het ontvangen product, zoals dat bijvoorbeeld ook in een winkel kan.

U kunt het risico op waardevermindering verminderen als u het product niet in gebruik neemt en niets doet dat de waarde van het product beïnvloedt. 

De waardevermindering is het verschil tussen de nieuwprijs van het product en het bedrag waarvoor wij het nog kunnen verkopen.

Voorbeeld: U koopt iets voor € 50,-.  Wij ontvangen dit product dusdanig beschadigd retour waardoor wij dit nog kunnen verkopen voor maar € 20,-. De waardevermindering is dan dus € 30,-. Nieuwprijs € 50,- minus waardevermindering € 30,- = Terug te ontvangen door u € 20,-.

Het herroepingsrecht geldt niet voor producten die wij speciaal voor u besteld hebben.
 
U ontvangt uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst uw geld terug. 

Sluit voor een snelle afhandeling van de retour altijd een aankoopbewijs bij (bijvoorbeeld: kopie rekening of de pakbon).

De portokosten voor het terugsturen dienen door u zelf betaald te worden. Bewaar altijd uw verzendbewijs zodat u een eventuele vermissing of beschadiging kunt claimen bij uw vervoerder. 
Een voorbeeldtekst voor de herroeping vindt u hier: Download modelformulier voor herroeping

Klik hier om uw retour aan te melden

Onze merken

Wij leveren baden, cabines en onderhoudsproducten van verschillende merken:

Interline logo
Niveko monopools logo
Sunlighten logo
Aroom saunas logo
Sunrise spas logo
Dreammaker spas logo