Over ons

Ontspannen kiezen voor het beste; beleef Interhiva!

Zwembad met vazen
golvend symbool logo

Maak uw wellness-ervaring compleet 

Altijd het beste van het beste

Bij Interhiva weten we álles over wellness. Dat is niet zo vreemd; we hebben vanaf de oprichting in 1975 een schat aan ervaring opgedaan met zwembaden, sauna’s, spa’s en alles wat daarmee te maken heeft. Interhiva heeft honderden wellnessprojecten voor hotels, recreatiecentra, fitnessclubs en vakantieparken ontwikkeld en uitgevoerd. En als Europees importeur van toonaangevende merken hebben we tienduizenden consumenten kunnen helpen bij het realiseren van hun wellnesswensen.

Onze missie is ervoor zorgen dat u volledig ontspannen kunt relaxen en genieten van uw wellnessdroom met kwaliteit, service en luxe. 

Centraal bij ons werk staat het besef dat iedereen die een zwembad, sauna, spa of infraroodcabine koopt dat doet om er lang plezier van te hebben; u koopt onze producten per slot van rekening voor persoonlijke ontspanning! Bij Interhiva koopt u alleen bewezen topkwaliteit en kunt u rekenen op deskundige voorlichting en advisering.

koppel in een spa
Interhiva pand

Laat u inspireren

Ontdek wat Interhiva voor u kan betekenen

In onze showroom in Barneveld kunt u zich laten inspireren en informeren. Een bezoek aan de showroom is dan ook de moeite waard voor een slimme voorbereiding. U kunt daarbij rekenen op perfecte service, voor en na de aanschaf. Omdat wij graag de tijd voor u nemen, adviseren wij u om een afspraak te maken om teleurstelling te voorkomen. 

Als u vragen over bepaalde producten of maatwerk heeft of een persoonlijk advies wilt, neem dan contact met ons op. Klik hieronder voor het maken van een afspraak, dit kan zowel bij u thuis of op locatie plaatsvinden als bij ons in de showroom in Barneveld. Het Interhiva-team staat altijd voor u klaar!

golvend symbool logo

We helpen u op een ontspannen manier
​​​​​​​op weg naar perfecte ontspanning.
Dag stress! Welkom ontspannen genieten

golvend symbool logo

Onze partners

Met trots werken wij samen met de volgende merken

Logo Interline
Logo Niveko
Logo Sunlighten
Logo Quel
Logo Sunrisespas
Logo Dreammaker spas
golvend symbool logo