De specialist in wellnessprojecten

Al sinds 1975 de specialist voor zowel privé als zakelijke wellnessprojecten.

slider image

Kwaliteit en ervaring al sinds 1975

Bij Interhiva weten we álles over wellness. Dat is niet zo vreemd; we hebben vanaf de oprichting in 1975 een schat aan ervaring opgedaan met zwembaden, sauna’s, spa’s en alles wat daarmee te maken heeft. Interhiva heeft honderden wellnessprojecten voor hotels, recreatiecentra, fitnessclubs en vakantieparken ontwikkeld en uitgevoerd. En als Europees importeur van toonaangevende merken hebben we tienduizenden consumenten kunnen helpen bij het realiseren van hun wellnesswensen.

Op maat gemaakte infraroodcabine
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Buitenzwembad
Binnenzwembad
Binnenzwembad

Onze missie, uw wellnessdroom

Wij laten uw wellnessdroom uit komen

Onze missie is ervoor zorgen dat u volledig ontspannen kunt relaxen en genieten van uw wellnessdroom met kwaliteit, service en luxe. 

​​​​​​​Centraal bij ons werk staat het besef dat iedereen die een zwembad, sauna, spa of infraroodcabine koopt dat doet om er lang plezier van te hebben; u koopt onze producten per slot van rekening voor persoonlijke ontspanning! Bij Interhiva koopt u alleen bewezen topkwaliteit en kunt u rekenen op deskundige voorlichting en advisering.

Onze merken

Wij leveren zwembaden, spa’s, sauna’s en onderhoudsproducten van verschillende merken:

Interline logo
Niveko monopools logo
Sunlighten logo
Aroom saunas logo
Sunrise spas logo
Dreammaker spas logo

Onze showroom

Laat u inspireren

In onze showroom in Barneveld kunt u zich laten inspireren en informeren. Een bezoek aan de showroom is dan ook de moeite waard voor een slimme voorbereiding. U kunt daarbij rekenen op perfecte service, voor en na de aanschaf. Omdat wij graag de tijd voor u nemen, adviseren wij u om een afspraak te maken om teleurstelling te voorkomen. 

Interhiva showroom

Onderhoud

Heeft uw zwembad onderhoud nodig? Bestel alle middelen of accessoires direct online. Meer interesse in een onderhoudscontract? Wij regelen het graag voor u.

Advies

Heeft u interesse in een zwembad bij u thuis of bij uw onderneming. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten, zodat wij u kunnen helpen met uw keuze.

Voorkom groen water na een onweersbui

Wist u dat onweer zorgt voor een chemische reactie van uw zwembadwater?

Schoon zwembadwater