Zwembad kopen?

Geniet van een luxe zwembad in huis!

slider image

Een inbouw zwembad aanleggen

Bent u op zoek naar de perfecte manier om een oase van ontspanning, plezier en elegantie in huis te halen? Bij Interhiva, dé expert in Nederland, zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van elk type inbouw zwembad die aan al uw dromen voldoet. Zowel buitenshuis (zwembad in tuin) als een zwembad in huis kunt u terecht bij Interhiva.
​​​​​​​
​​​​​​​ Of u nu droomt van een binnenzwembad of buitenzwembad, particulier of ondernemer, met een zwembad van Interhiva haalt u het pure genot van ontspanning in huis.

Binnenzwembad

Een binnenzwembad bevindt zich in een afgesloten ruimte en kan het hele jaar door worden gebruikt. Ze zijn populair in privéwoningen, hotels en sportfaciliteiten, en bieden bescherming tegen weersinvloeden.

Buitenzwembad

Een buitenzwembad is in de open lucht geplaatst en is seizoensgebonden, vaak gebruikt voor recreatie en ontspanning. Ze variëren in grootte en vorm en zijn ideaal voor zonnige zomerdagen.

Zwembad kopen: welk type zwembad past bij u?

De mogelijkheden van een maatwerk of prefab inbouw zwembad zijn eindeloos. Er zijn vele soorten zwembaden, maar welk type zwembad past het beste bij u? Een prachtig overloopzwembad omgeven door weelderige tuinen, een zwembad met moderne innovatieve functies, of een sfeervol rustiek zwembad?

​​​​​​​Interhiva kan uw droom van een binnenzwembad of buitenzwembad tot leven brengen.

Plonszwembad in tuin - Maatwerk zwembad kopen

Plunge pool

Een plonszwembad is een compact en ondiep zwembad, meestal voor kinderen of om snel af te koelen. Ze zijn klein van formaat en ideaal voor beperkte ruimtes of als aanvulling op grotere zwembaden.

Skimmerzwembad in tuin - Maatwerk zwembad kopen

Skimmerzwembad

Een skimmerzwembad is een veelvoorkomend type zwembad met een oppervlakteafvoer (skimmer) om vuil en bladeren te verwijderen. Het water wordt gefilterd en gereinigd door een circulatiesysteem, waardoor het helder en schoon blijft.

Overloopzwembad in tuin - Maatwerk zwembad kopen

Overloopzwembad

Een overloopzwembad, ookwel infinity pool genoemd, creëert de illusie van eindeloos water doordat het water over de rand stroomt en in een reservoir wordt opgevangen. Dit zorgt voor een visueel aantrekkelijk effect en wordt vaak in luxe omgevingen aangetroffen.

Overloopzwembad in tuin - Maatwerk zwembad kopen

Openbaar zwembad

Ook voor bedrijven realiseren wij professionele wellnessprojecten in diverse sectoren. Zowel zelfstandige ondernemers als franchiseketens van fitness, spa en health centers maken gebruik van onze deskundigheid op het gebied van spa’s, stoomcabines, sauna’s en zwembaden. 

Kiest u voor een bouwkundig zwembad op maat, prefab zwembad of opbouw zwembad?

Bouwkundig zwembad kopen

Met een maatwerk zwembad zijn alle afmetingen, vormen, materialen, kleuren en betegeling mogelijk. Daag ons uit met ideeën voor uw unieke droomzwembad. Onze ontwerpers ontwerpen de mooiste design zwembaden van Nederland. Met onze bouwkundige zwembaden zijn de mogelijkheden eindeloos. 

Prefab zwembad kopen

Een prefab zwembad is een inbouwzwembad met een bassin met vaste afmetingen. Met NIVEKO's prefab Monopool zwembaden krijgt u de perfecte combinatie van stijl en duurzaamheid. Deze op maat gemaakte zwembaden van hoogwaardig kunststof zijn eenvoudig te onderhouden dankzij Polypropyleen.

Opbouw zwembad kopen

Voor de doe-het-zelver hebben wij een assortiment van semi-permanente stalen of houten folie (liner) opbouwzwembaden.
Met een opbouw zwembad kunt u zelf het zwembad bouwen in uw achtertuin, zodra de warme dagen in aantocht zijn. Zie tevens de webshop categorie houten zwembaden en stalen zwembaden.

Professioneel & persoonlijk advies

Onze zwembad specialisten staan klaar voor uw vragen en om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek welk zwembad het beste bij uw ruimte, wensen en budget past.

Energiebesparing bij zwembaden

Het bezit van een eigen zwembad gaat onvermijdelijk gepaard met stroomverbruik. Toch hoeft dat geen extreem hoge energiekosten met zich mee te brengen, want er zijn veel mogelijkheden om het energieverbruik van een zwembad te beperken. Bij de aanleg van uw zwembad door Interhiva kunnen wij hier extra rekening mee houden als we uw installaties en randapparatuur gaan samenstellen. Wij hebben ook een breed scala van producten in ons assortiment die bijdragen aan een laag stroomverbruik van uw eigen zwembad. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw zwembad zonder hoge energiekosten!

Een zwembad in tuin of huis in 4 stappen

Met een Interhiva zwembad haalt u pure wellness in huis. Om u een beeld te geven hoe het proces van een maatwerk zwembad kopen in zijn werk gaat hebben wij een kort overzicht voor u gemaakt.

1.

De kennismaking

In een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze wellness specialisten zullen wij een duidelijk beeld schetsen van uw situatie en alle mogelijkheden. Of het nou een zwembad in tuin, huis of onderneming is, maatwerk of prefab, alles is mogelijk bij Interhiva.

2.

Het ontwerp

Het project begint op de tekentafel met een bijbehorende offerte. Onze designers zullen samen met u, en indien gewenste uw architect, uw wellnessdroom professioneel vormgeven. Locatie, afmeting, indeling, houtsoort, techniek en accessoires, geen onderdeel wordt overgeslagen. Zij houden tot in perfectie rekening met uw situatie en al uw wensen.

3.

De bouw

De realisatie van uw wellnessproduct wordt geregeld door de beste bouwkundige specialisten uit ons team. Onze zwembadbouwers hebben jarenlange ervaring in het realiseren van de mooiste wellnessprojecten in huis, tuin of onderneming en kunnen niet wachten om voor u iets moois te gaan bouwen.

4.

Het onderhoud

Onze service stopt niet bij de realisatie van uw project. Wij bieden deskundig onderhoud om uw wellness en zwembad in topconditie te houden. Kies voor de beste onderhouds- en serviceopties voor uw luxe wellness.

Professioneel en persoonlijk advies van experts

Onze specialisten staan klaar voor uw vragen en om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek welk zwembad het beste bij uw ruimte, wensen en budget past.

Laat u inspireren!

Wilt u graag een inbouw zwembad kopen en of laten bouwen, maar wilt u nog wat extra indrukken krijgen? Wij hebben voor u een greep uit onze projecten op een rij gezet.

Zwembad in tuin - Maatwerk zwembad kopen
Binnenzwembad - Maatwerk zwembad kopen
Zwembad in tuin - Maatwerk zwembad kopen
Binnenzwembad - Maatwerk zwembad kopen
Zwembad in tuin - Maatwerk zwembad kopen
Binnenzwembad - Maatwerk zwembad kopen

Professioneel en individueel advies

Onze specialisten staan klaar voor uw vragen en om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek welk zwembad het beste bij uw ruimte, wensen en budget past.

Bezoek onze showroom in Barneveld

Ontdek de wereld van luxe, wellness, en ontspanning met Interhiva. Bezoek onze showroom in Barneveld, vraag onze brochure aan of neem contact op voor meer informatie over onze zwembaden.

Kwaliteit en expertise

Interhiva is al sinds 1975 een begrip in de leisure wereld en de specialist op het gebied van spa's en zwembaden. Wij leggen de nadruk op kwaliteit en duurzaamheid. Onze specialisten zijn hier om u te voorzien van deskundig advies, zowel voor het ontwerp van uw zwembad op maat als voor kant-en-klare oplossingen.

Zwembad-accessoires

Interhiva heeft ook een groot aanbod in accessoires voor zwembaden, zoals chloortabletten, schoonmaakrobots en zwembad liners.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Onze specialisten staan klaar voor uw vragen en om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek en ontdek welk zwembad het beste bij uw ruimte, wensen en budget past.

Aanvraagformulier

Onze merken

Wij leveren zwembaden, spa’s, sauna’s en onderhoudsproducten van verschillende merken. Interhiva is dé zwembad leverancier van:

Interline logo
Niveko monopools logo
Sunlighten logo
Aroom saunas logo
Sunrise spas logo
Dreammaker spas logo