Tips en Tricks

Calorieën verbranden met een badsessie?
Heeft u een spa of bent u van plan er één te kopen? Dan zult u zich vast wel afvragen of een bubbelbad daadwerkelijk zorgt voor gewichtsverlies en hoeveel calorieën u eventueel zou kunnen verbranden. In deze blog nemen wij u mee om antwoord te geven op de des betreffende vraag ‘’Calorieën verbranden met een badsessie?”   Volgens een onderzoek u..

Lees verder
Uw Zwembad in 11 stappen winterklaar!
Om uw zwembad zo goed mogelijk voor te bereiden op de winter adviseren wij u om de volgende richtlijnen te volgen. Zo heeft u uw zwembad in 11 stappen winterklaar. De stappen hieronder zijn een advies en kunnen afwijken van de instructies die de leverancier of fabrikant van uw zwembad aangeven. Neem altijd de instructies van de leverancier of fabrikant van het zwembad in acht. 01. Heeft u ee..

Lees verder
7 gezondheidsvoordelen van infraroodtherapie
Infraroodlicht is de natuurlijke warmte die de zon uitstraalt. Beeld uzelf in dat u de heerlijke zonnestralen op uw huid voelt op een zomerse dag. Zo voelt het om in een infraroodcabine te vertoeven. Deze aangename warmte verwarmt u van binnen uit. Maar wist u dat naast deze aangename warmte infraroodtherapie nog veel meer gezondheidsvoordelen kent? Lees hieronder over alle voordelen van onze Sunl..

Lees verder
7 meest-gestelde vragen over zwemwaterbehandeling
Tot nu toe moeten we het met typisch Hollands zomerweer doen en blijven de echte mooie zomerdagen uit. Natuurlijk wilt u uw zwemwater schoon en fris houden zodat u bij de eerstvolgende warme dag direct van uw zwembad kunt genieten. Om u daarbij te helpen hebben wij de 7 meest-gestelde vragen op het gebied van zwemwaterbehandeling een rijtje gezet. Zo kunt u straks zonder zorgen uw schone zwembad i..

Lees verder