Specialist in het aanleggen van openbare zwembaden

​​​​​​​Een mooi afgewerkt, bijzonder zwembad is voor veel gasten een extra argument om te kiezen voor uw accommodatie.

slider image

Een openbaar zwembad aanleggen

​​​​​​​Een mooi afgewerkt, bijzonder zwembad is voor veel gasten een extra argument om te kiezen voor uw accommodatie. Met wellness is het als met mode: u kunt kiezen voor confectie of voor maatwerk. Dat laatste is bij professionele wellness wel zo verstandig, want ontspannen en werken aan uw gezondheid is een zéér persoonlijke zaak die u dan ook op een persoonlijke manier moet aanbieden. Dat weten we bij de projectafdeling van Interhiva beter dan wie ook. 

Binnenzwembad
Binnenzwembad
Binnenzwembad
Binnenzwembad
Binnenzwembad
Binnenzwembad

Al sinds 1975 toonaangevend

Interhiva Projecten is al bijna 50 jaar toonaangevend als het gaat om het ontwerpen en realiseren van wellnessprojecten. De oorsprong ligt in de professionele markt: Interhiva Projecten begon als eerste met advisering, ontwerp, bouw en installatie van zwembaden, sauna’s, spa’s, stoombaden en zonneapparatuur voor hotels, saunabedrijven, wellness clubs en recreatieparken. 

Professionele wellnessprojecten

Wij realiseren professionele wellnessprojecten voor bedrijven in diverse sectoren. Zowel zelfstandige ondernemers als franchiseketens van fitness, spa en health centers maken gebruik van onze deskundigheid op het gebied van spa’s, stoomcabines, sauna’s en zwembaden. Diverse hotels en hotelketens hebben al gebruik gemaakt van de jarenlange ervaring en creativiteit van onze ontwerpers. Ook zijn er tal van grote projecten succesvol gerealiseerd voor diverse saunabedrijven door het gehele land.

Binnenzwembad

Onze merken

Wij leveren zwembaden, spa’s, sauna’s en onderhoudsproducten van verschillende merken:

Interline logo
Niveko monopools logo
Sunlighten logo
Aroom saunas logo
Sunrise spas logo
Dreammaker spas logo

Onderhoud

Heeft uw zwembad onderhoud nodig? Bestel alle middelen of accessoires direct online. Meer interesse in een onderhoudscontract? Wij regelen het graag voor u.

Advies

Heeft u interesse in een zwembad bij u thuis of bij uw onderneming. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten, zodat wij u kunnen helpen met uw keuze.

Voorkom groen water na een onweersbui

Wist u dat onweer zorgt voor een chemische reactie van uw zwembadwater?

Schoon zwembadwater

Vraag een adviesgesprek aan

 
Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om u zo goed mogelijk te helpen bij het maken van uw zwembad keuze. 

Na het invullen van uw contactgegevens zal een medewerker van Interhiva contact met u opnemen om een afspraak met u in te plannen.
 

Mijn formulier