Openbare zwembaden

Bijna 50 jaar toonaangevend, een schat aan ervaring

Alt text

Het allerbeste is altijd uniek

De perfecte synthese van techniek en stijl

​​​​​​​Een mooi afgewerkt, bijzonder zwembad is voor veel gasten een extra argument om te kiezen voor uw accommodatie. Met wellness is het als met mode: u kunt kiezen voor confectie of voor maatwerk. Dat laatste is bij professionele wellness wel zo verstandig, want ontspannen en werken aan uw gezondheid is een zéér persoonlijke zaak die u dan ook op een persoonlijke manier moet aanbieden. Dat weten we bij de projectafdeling van Interhiva beter dan wie ook. 

Interhiva Projecten is al bijna 50 jaar toonaangevend als het gaat om het ontwerpen en realiseren van wellnessprojecten. De oorsprong ligt in de professionele markt: Interhiva Projecten begon als eerste met advisering, ontwerp, bouw en installatie van zwembaden, sauna’s, spa’s, stoombaden en zonneapparatuur voor hotels, saunabedrijven, wellness clubs en  recreatieparken. 

Wij realiseren professionele wellnessprojecten voor bedrijven in diverse sectoren. Zowel zelfstandige ondernemers als franchiseketens van  fitness, spa en health centers maken gebruik van onze deskundigheid op het gebied van spa’s,  stoomcabines, sauna’s en zwembaden. Diverse  hotels en hotelketens hebben al gebruik gemaakt van de jarenlange ervaring en creativiteit van onze  ontwerpers. Ook zijn er tal van grote projecten  succesvol gerealiseerd voor diverse saunabedrijven door het gehele land.

Alt text
Alt text

Wat uw reden ook is voor het aanschaffen van een zwembad,
​​​​​​​de mogelijkheden zijn bij Interhiva eindeloos.

Alt text