Stoombaden

Een helende wellnesservaring

slider image

Ervaar de helende werking van een stoombad

Een stoombad is een echte aanrader wanner u een sauna te heet ervaart. Een stoombad heeft net zoals de sauna een helende werking. Stoom opent de luchtwegen, ontspant het lichaam en maakt uw huid soepel en zacht. Een stoomcabines thuis of in de publieke sector maakt uw wellness-ervaring compleet. ’s Werelds beste stoombadenfabrikant produceert in opdracht van Interhiva stoombaden die dankzij hun modulaire constructie in een eindeloos aantal vormen en maatvoeringen opgebouwd kunnen worden.

Interhiva op maat gemaakt en prefab stoombaden
Interhiva op maat gemaakt en prefab stoombaden
Interhiva op maat gemaakt en prefab stoombaden
Interhiva op maat gemaakt en prefab stoombaden

Afgestemd op jouw wensen

Stoombaden in alle soorten en maten

Door de modulaire opbouw van de Interhiva stoomcabines, kunt u de stoomcabine zo groot (of klein) maken als u zelf wilt. Microprocessorgestuurde stoomtechniek staat borg voor een feilloze werking, dag in dag uit. Behalve voor de modulaire stoombaden kunt u ook kiezen voor bouwkundig maatwerk bij Interhiva.

Onze merken

Wij leveren zwembaden, spa’s, sauna’s en onderhoudsproducten van verschillende merken:

Interline logo
Niveko monopools logo
Sunlighten logo
Aroom saunas logo
Sunrise spas logo
Dreammaker spas logo

Elke cabine is uniek

Maak uw wellness-ervaring compleet

Maak uw wellness-ervaring compleet met licht- en aromatherapie. Geniet van een mooie sterrenhemel of kleurenverlichting en adem heerlijke geurstoffen zoals eucalyptus in voor een verademening van de luchtwegen. Stel samen met ons uw ideale stoombad samen. Prefab of een combinatie van kunststof en tegels. Geniet van de beste eigenschappen van acryl, zoals zitcomfort en hygiëne met de mooiste afwerkmogelijkheden van tegels, waardoor elke cabine uniek is en zijn eigen identiteit krijgt.

Interhiva op maat gemaakt en prefab stoombaden

Onderhoud

Heeft uw zwembad onderhoud nodig? Bestel alle middelen of accessoires direct online. Meer interesse in een onderhoudscontract? Wij regelen het graag voor u.

Advies

Heeft u interesse in een zwembad bij u thuis of bij uw onderneming. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten, zodat wij u kunnen helpen met uw keuze.

Vraag een adviesgesprek aan

Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om u zo goed mogelijk te helpen bij het maken van uw stoombad keuze. 

Na het invullen van uw contactgegevens zal een medewerker van Interhiva contact met u opnemen om een afspraak met u in te plannen.

Mijn formulier