Stoombaden

Een helende wellnesservaring

stoombad bank met blauwe mozaïek tegeltjes
golvend symbool logo

Ervaar de helende werking van een stoombad

Laat uw huid ademen, open uw luchtwegen, ontspan en geniet.

Een stoombad is een echte aanrader wanner u een sauna te heet ervaart. Een stoombad heeft net zoals de sauna een helende werking. Stoom opent de luchtwegen, ontspant het lichaam en maakt uw huid soepel en zacht. Een stoomcabines thuis of in de publieke sector maakt uw wellness-ervaring compleet. ’s Werelds beste stoombadenfabrikant produceert in opdracht van Interhiva stoombaden die dankzij hun modulaire constructie in een eindeloos aantal vormen en maatvoeringen opgebouwd kunnen worden.

stoombad in omkleedruimte
stoombad met bank in halve cirkel

Afgestemd op jouw wensen

Stoombaden in alle soorten en maten

Door de modulaire opbouw van de Interhiva stoomcabines, kunt u de stoomcabine zo groot (of klein) maken als u zelf wilt. Microprocessorgestuurde stoomtechniek staat borg voor een feilloze werking, dag in dag uit. Behalve voor de modulaire stoombaden kunt u ook kiezen voor bouwkundig maatwerk bij Interhiva.

Elke cabine is uniek

Maak uw wellness-ervaring compleet

Maak uw wellness-ervaring compleet met licht- en aromatherapie. Geniet van een mooie sterrenhemel of kleurenverlichting en adem heerlijke geurstoffen zoals eucalyptus in voor een verademening van de luchtwegen. Stel samen met ons uw ideale stoombad samen. Prefab of een combinatie van kunststof en tegels. Geniet van de beste eigenschappen van acryl, zoals zitcomfort en hygiëne met de mooiste afwerkmogelijkheden van tegels, waardoor elke cabine uniek is en zijn eigen identiteit krijgt.

stoombad in combinatie met sauna
golvend symbool logo

Laat u inspireren

Stoombaden afgestemd op uw wensen

golvend symbool logo

Interhiva helpt u bij het realiseren van uw wellnessdroom

golvend symbool logo