Sunrise Spa's

Bij Sunrise Spas streven we naar een superieur vakmanschap en luxe voor een betaalbare prijs. We gebruiken de nieuwste innovaties om uw spa-ervaring te maximaliseren en uw onderhoud te minimaliseren.

slider image

Zorgeloos genieten!

Onze Sunrise spas zijn afkomstig uit Canada. Deze Noord-Amerikaanse spa's zijn uitermate geschikt voor optimale hydrotherapie, door het gebruik van hun jets/stralen.
​​​​​​​
We begrijpen dat een spa voor uw huis een aanzienlijke investering is, daarom hebben we al onze spa’s gebouwd met kwalitatief hoogwaardige materialen die een leven lang meegaan. Bovendien hebben we het onderhoud en de bediening eenvoudiger en goedkoper gemaakt, met eigen isolatie- en filtersysteem. We begrijpen dat een spa voor uw huis een aanzienlijke investering is, daarom hebben we al onze spa’s gebouw met materialen die een leven lang meegaan. 

Sunrise Spa's

Sunrise Inspiration

De Sunrise Inspiration spa is geschikt voor 4-7 personen en als enige is uitgerust met Air-X technologie, oftewel; bijzondere luchtmassage ter vermindering van bijvoorbeeld gewrichtspijn. Met het gebruiksvriendelijke smart touch-paneel kunt u de temperatuur, jetkracht en andere functies moeiteloos aanpassen, waardoor u volledige controle hebt over uw spa-ervaring. Elk Sunrise-spa wordt geïsoleerd met zijn eigen Green Guard Roxul-isolatie. Deze isolatiemethode vangt de eigen warmte-energie van de whirpool op en recirculeert deze door de binnenzijde zodat er minder verwarmingsvraag is. En dat bespaart u geld!  De Sunrise Inspiration modellen zijn beschikbaar in diverse paneelkleuren hierdoor vind uw altijd wel een passend model wat past bij uw wensen.

Sunrise Inspiration
Sunrise Classic

Sunrise Classic

De Sunrise Classic spa is de meest prijsgunstige collectie van de Sunrise lijn. De classis is ontworpen voor diegenen die de voorkeur geven aan de verbeterde massagekracht en functies die exclusief zijn voor 230 Volt spa’s.  Deze serie spreekt het grote aantal klanten aan die niet de nodige ruimte of het verlangen hebben aan een grotere spa, maar die wel een spa met alle functies willen. Elk Sunrise-spa wordt geïsoleerd met zijn eigen Green Guard Roxul-isolatie. Deze isolatiemethode vangt de eigen warmte-energie van de whirpool op en recirculeert deze door de binnenzijde zodat er minder verwarmingsvraag is. En dat bespaart u geld!  

Onderhoud

Heeft uw spa onderhoud nodig? Bestel alle middelen of accessoires direct online. Meer interesse in een onderhoudscontract? Wij regelen het graag voor u.

Advies

Heeft u interesse in een spa bij u thuis of bij uw onderneming. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten, zodat wij u kunnen helpen met uw keuze.

Vraag een adviesgesprek aan

Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om u zo goed mogelijk te helpen bij het maken van uw spa keuze. 

Na het invullen van uw contactgegevens zal een medewerker van Interhiva contact met u opnemen om een afspraak met u in te plannen.

Mijn formulier