Dream Maker Spas | Art. nr. 315003500

Suitespa Cabana 3500L White Diamond / Grey

Dream Maker Spas | Art. nr. 315003500 | 315003500

Suitespa Cabana 3500L White Diamond / Grey

6.795,

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van dit product!

Beschrijving

De Cabana 3500 L is de spa van Dream Maker Spa's met 2 Pompen, 35 Jets, voor 4 personen met een ligstoel. Iedere spa is inclusief een trap met opbergruimte / plantenbak en armleuning, coverlift en gerichte jetvlakken voor individuele waterdrukregeling. Dit energiezuinige model met een Syncrylic™ unibody-constructie die vrijwel onverwoestbaar is, wordt geleverd met een ingebouwde koeler, opklapbare tafel, Weather Shield Super Seal Cover, digitale bediening, Easy Kleen / Convex2 Filtratie en verstelbare waterfontein met programmeerbare LED-achtergrondverlichting. U krijgt alle voordelen van een luxe spa voor een aantrekkelijke prijs. Het all-inclusive, eenvoudig te installeren en lichtgewicht ontwerp maakt de Cabana 3500 L perfect voor loungen en entertainen.

Deze spa is inclusief in de fabriek geïnstalleerde LED Perimeter lighting; LED-binnenrandverlichting in 9 programmeerbare kleurselecties en Ozon.

Optioneel bij te bestellen:

- Suite Package; bestaande uit coverlifter, luxe opstap met opbergruimte en plantenbakken en instaphulp. De Suite Package opstap wordt geleverd in dezelfde kleurcombinatie als uw spa, waardoor het de meest complementaire optie is die u kunt kiezen.