Allround (leerling) Monteur

Fulltime, 40 uur per week

Interhiva is per direct op zoek naar een ALLROUND (leerling) MONTEUR (m/v) (Fulltime, 40 uur per week) om ons team in Barneveld te komen versterken.

Unsplash

Functiebeschrijving

Wil jij meebouwen aan prachtige wellnessprojecten bij klanten thuis of bij onze openbare projecten in verschillende hotels, saunabedrijven, vakantieparken en fitnesscentra? Onze projecten zijn zeer divers en hebben verschillende aspecten van bouw, installatie-, elektra- en besturingstechnieken. Ben je technisch aangelegd of ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je tijdens het werk alles van A tot Z over de wellnessbranche leren. En ben je daarnaast graag buiten aan het werk? Lees dan snel verder!

Als allround monteur werk je op de mooiste locaties die in Nederland te vinden zijn, een rijbewijs BE is dan ook vereist (rijbewijs E is een pré). De werkzaamheden zullen variëren van zelfstandig afleveren en installeren van onze hoogstaande zwembad- technische apparatuur, spa’s, sauna’s, infraroodcabines en stoombaden tot service- en onderhoudswerkzaamheden aan de zaak en het verhelpen van technische storingen.

Door het aanbieden van aanleg, onderhoud en uitstekende service is Interhiva het wellness-bedrijf dat de klanten helpt hun wellnessdroom waarheid te maken waarbij kwaliteit, vakmanschap en maatwerkprojecten centraal staan. Wij bieden een afwisselende en zelfstandige baan, waarbij geen enkele dag hetzelfde is.

Functie-eisen

- Technisch, servicegericht, representatief en klantvriendelijk
- Een diploma op mbo-niveau richting servicemonteur/installateur
- Ervaring in de richting van installatie- of elektrotechniek
- Ervaring in de service en het onderhoud van zwembadinstallaties is een pré
- Flexibele werkhouding (geen 9-5 mentaliteit)
- In het bezit van rijbewijs BE

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn en bieden een fulltime dienstverband. Wij investeren graag in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide interne opleidingsmogelijkheden. Je bouwt mee aan prachtige producten en projecten op schitterende locaties. Na de inwerkperiode krijg je een eigen service bus met alle benodigde gereedschappen en je kunt rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zowel jouw kennis, ervaring en opleiding spelen een rol in de salarisbepalingen en secundaire voorwaarden.

Kortom, bouw jij graag mee aan de wellnessdroom van onze klanten? Dan zien wij je sollicitatie inclusief CV graag tegemoet via staff@interhiva.nl. Beschik je nog niet over de juiste ervaring maar wil je wel graag leren en doorgroeien  binnen dit mooie vak? Ook dan zien we graag je sollicitatie tegemoet!

Acquisitie n.a.v. deze vacature stellen wij niet op prijs.