Receptionist(e)/Telefonist(e)

We werven bij Interhiva, kom bij ons werken!

Om het succes van onze groeiambitie kracht bij te zetten en onze Showroom naar een hoger niveau te tillen, is Interhiva op zoek naar een: RECEPTIONIST(E)/TELEFONIST(E).

Unsplash

Dit ga je doen:

Binnen deze veelzijdige fulltime of in duobaan functie ben je het (internationale) visitekaartje van onze showroom. Je zorgt ervoor dat klanten warm onthaald worden en zich direct welkom voelen. Je bent namelijk het eerste aanspreekpunt voor onze klanten bij binnenkomst in onze showroom. Je draagt zorg voor het beantwoorden en doorschakelen van de overflow aan inkomende (inter)nationale telefoongesprekken, je verstrekt klanten in onze showroom de juiste informatie, zorgt voor een accurate afhandeling van de balieverkopen en verricht (ondersteunende) werkzaamheden voor diverse afdelingen. Samen met je collega’s zorg je voor maximale klanttevredenheid en zorg je ervoor dat de showroom er altijd goed en netjes uitziet.

Dit heb je nodig:

Je beschikt minimaal over MBO-niveau en hebt bij voorkeur minstens 3 jaar relevante werkervaring. Je bent een sociale persoonlijkheid die beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en je beschikt over een goede basiskennis van de Engelse e/o Duitse taal. Je kunt goed werken met Microsoft office en bij voorkeur ook met AFAS (ERP). Voor jou is werken in een hectische omgeving geen probleem, je houdt overzicht en je hoofd koel. Verder woon je bij voorkeur binnen een straal van 25 kilometer rond Barneveld en ben je zo nu en dan ook bereid om op zaterdag te werken.

Dit is wat je ervoor terugkrijgt:

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een zelfstandige functie, de mogelijkheid om een positieve bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de organisatie en afdeling en je daarmee verder te ontwikkelen in je carrière. We hebben een open bedrijfscultuur en een enthousiast team met leuke collega's. Een inspirerende omgeving waarin jouw inbreng wordt gestimuleerd en gewaardeerd. Een veelzijdige en zelfstandige functie in een internationale werkomgeving en een stabiele, dynamische organisatie met visie en daadkracht om dit waar te maken. Vanzelfsprekend hoort daar een bij jouw profiel passend salaris bij met emolumenten zoals 26 vakantiedagen en een goede pensioenregeling.

Over Interhiva

Interhiva B.V. in Barneveld is al bijna 50 jaar actief in de Europese wellness-branche. Wij zijn Europees importeur en distributeur van topmerken wellness producten vanuit de hele wereld. Wij importeren spa’s, zwembaden, sauna’s, infraroodcabines en bijbehorende accessoires uit tal van landen en distribueren deze producten naar bedrijven in heel Europa. Daarnaast verzorgen wij hoogwaardige wellness projecten voor particuliere en professionele klanten en zijn wij marktleider in Nederland op het gebied van zwembadreinigingsproducten.

Enthousiast?

Ben je op zoek naar een veelzijdige en afwisselende baan bij een gezond bedrijf met volop dynamiek en hectiek, waar geen dag hetzelfde is en de week wordt afgesloten met een gezellige vrijdagmiddagborrel? Dan zien wij je motivatiebrief en CV graag tegemoet ​​​​​​​staff@interhiva.nl. Of neem bij vragen contact op met Dennis van Donselaar (dvandonselaar@interhiva.nl).


Acquisitie n.a.v. deze vacature stellen wij niet op prijs.