Vacatures

Magazijnmedewerkers

planten met helder water op de achtergrond
golvend symbool logo

Kom bij ons werken

Magazijnmedewerkers

Interhiva B.V. in Barneveld is al ruim 45 jaar actief in de Europese wellness-branche. Wij importeren spa’s, zwembaden, sauna’s, infraroodcabines en bijbehorende accessoires uit tal van landen en distribueren deze producten naar bedrijven in heel Europa. Wij zijn Europees importeur en distributeur van topmerken wellness producten vanuit de hele wereld. Daarnaast verzorgen wij hoogwaardige wellness projecten voor particuliere en professionele klanten, en zijn wij marktleider in Nederland op het gebied van zwembadreinigingsproducten.

Wij zijn wij per direct op zoek naar diverse Magazijnmedewerkers (oproepbasis/vakantiekrachten) om ons team in Barneveld te komen versterken.

Door jouw inzet ontvangt onze klant, zoals beloofd, vanuit ons magazijn de gewenste order binnen de afgesproken tijd. Jouw werkdag is een succes zodra alle orders zijn ingepakt en correct op transport zijn gegaan naar de klant. Je bent daarbij in staat te functioneren in rollen bij goederenontvangst, orderpicken en het verzendklaar maken van pakketten. Je bent zelfstandig maar kan ook goed samenwerken. Een order correct verzamelen voor de klant of goederen opslaan op de juiste locatie, vraagt om inzet, nauwkeurigheid, klantgerichtheid en teamwork. Die vaardigheden breng jij dan ook mee!

Verder zoeken wij een teamspeler met motivatie, die betrouwbaar is en van aanpakken weet. Je bent fysiek in goede gezondheid en in staat om gedurende de dag staand of lopend logistieke werkzaamheden uit te voeren. Je dient in ieder geval beschikbaar te zijn in de maanden april t/m augustus in verband met de drukte tijdens het zomerseizoen.
Ben je (tijdelijk) gestopt met je studie of doe je examen dit jaar en ben je daarom op zoek naar een (tijdelijke) baan waarbij je tijdens warme dagen kunt zwemmen tussen de middag? Solliciteer dan zeker, want dan zoeken we jou per direct!

Kortom, ben je op zoek naar een afwisselende baan bij een gezond bedrijf met dynamiek, hectiek een gezellige vrijdagmiddagborrel en de kans om een frisse duik te nemen in ons zwembad tijdens de lunch? Dan zien wij je sollicitatie inclusief CV graag tegemoet via staff@interhiva.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature stellen wij niet op prijs.

vrienden in zwembad
golvend symbool logo