Gezond genieten met een infraroodsauna

Infraroodcabines zijn een moderne en effectieve manier om te genieten van de voordelen van warmte en ontspanning. De infraroodstraal dringt diep door in de huid en verwarmt het lichaam van binnenuit, wat resulteert in een aangename en therapeutische ervaring.

slider image

Diepe ontspanning met infrarood

Infraroodcabines bieden een moderne en handige manier om te profiteren van de helende kracht van warmte. Of het nu gaat om ontgifting, pijnverlichting of gewoonweg ontspanning, deze cabines kunnen een waardevolle aanvulling zijn op een gezonde levensstijl.

Infraroodcabine
Ontspanning in uw eigen infraroodcabine

Geniet van de therapeutische werking

Ultieme onspanning door weldadige warmte

De temperatuur in een infraroodcabine ligt lager dan in een traditionele sauna. Hierdoor geeft een infraroodcabine een heerlijk ontspannen en comfortabel gevoel. Doordat de warmte direct door het lichaam wordt opgenomen zal de omgevingstemperatuur minder ver stijgen dan bij een traditionele sauna. De omgevingstemperatuur zal zo’n 60 °C bereiken, dit in tegenstelling tot een traditionele sauna waar de temperatuur de 100 °C kan bereiken. De huid warmt door de infraroodstralers snel op en daardoor zullen uw spieren zich snel ontspannen en komt u helemaal tot rust.

Onze merken

Wij leveren baden, cabines en onderhoudsproducten van verschillende merken:

Interline logo
Niveko monopools logo
Sunlighten logo
Aroom saunas logo
Sunrise spas logo
Dreammaker spas logo

Onderhoud

Heeft uw zwembad onderhoud nodig? Bestel alle middelen of accessoires direct online. Meer interesse in een onderhoudscontract? Wij regelen het graag voor u.

Advies

Heeft u interesse in een infraroodcabine bij u thuis of bij uw onderneming. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten, zodat wij u kunnen helpen met uw keuze.

Vraag een adviesgesprek aan

Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om u zo goed mogelijk te helpen bij het maken van uw infraroodcabine keuze. 

Na het invullen van uw contactgegevens zal een medewerker van Interhiva contact met u opnemen om een afspraak met u in te plannen.

Mijn formulier