Assortiment infraroodcabines

Bij Interhiva hebben we een ruim assortiment aan infraroodcabines om uit te kiezen. Bekijk online ons assortiment of bezoek ons op onze locatie om ze in het echt te zien.

slider image

Snel en eenvoudig

Infraroodcabines hebben weinig ruimte nodig, zijn eenvoudig te plaatsen en makkelijk te monteren. Behalve een gewoon 220 Volt stopcontact zijn er geen speciale voorzieningen nodig. De bediening is eenvoudig en de opstarttijd kort. Al na tien minuten opwarmtijd is een infraroodcabine klaar voor gebruik. Een infraroodcabine verbruikt relatief weinig energie en is daardoor goedkoop in verbruik. Wat is er heerlijker en makkelijker dan thuis te kunnen ontspannen en relaxen? Genoeg voordelen om een infraroodcabine aan te schaffen.

Op maat gemaakte infraroodcabine
Op maat gemaakte infraroodcabine
Op maat gemaakte infraroodcabine

Onze merken

Wij leveren baden, cabines en onderhoudsproducten van verschillende merken:

Interline logo
Niveko monopools logo
Sunlighten logo
Aroom saunas logo
Sunrise spas logo
Dreammaker spas logo

Onderhoud

Heeft uw zwembad onderhoud nodig? Bestel alle middelen of accessoires direct online. Meer interesse in een onderhoudscontract? Wij regelen het graag voor u.

Advies

Heeft u interesse in een op maat infraroodsauna bij u thuis of bij uw onderneming. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten, zodat wij u kunnen helpen met uw keuze.