Een maatwerk infraroodsauna helemaal naar uw wens

Al onze infraroodsauna's zijn stijlvol qua uitstraling, gemaakt van topkwaliteit hout en voorzien van techniek die zijn waarde ruimschoots bewezen heeft.

slider image

De beste zorg

De passie voor hout en duurzaamheid, het gevoel voor design en de liefde voor maatwerk kunt u in onze infraroodsauna's (ook wel infraroodcabines genoemd) terugzien. Wij hechten waarde aan de beste zorg en willen op deze wijze een infraroodsauna afstemmen op de individuele wensen van de klant. Daarbij kunnen wij u het gehele traject ontzorgen vanaf het advies, ontwerp, montage, service en onderhoud, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw wellnessdroom.

Op maat gemaakte infraroodcabines
Op maat gemaakte infraroodcabines
Op maat gemaakte infraroodcabines

Onze merken

Wij leveren baden, cabines en onderhoudsproducten van verschillende merken:

Interline logo
Niveko monopools logo
Sunlighten logo
Aroom saunas logo
Sunrise spas logo
Dreammaker spas logo

Onderhoud

Heeft uw zwembad onderhoud nodig? Bestel alle middelen of accessoires direct online. Meer interesse in een onderhoudscontract? Wij regelen het graag voor u.

Advies

Heeft u interesse in een op maat infraroodsauna bij u thuis of bij uw onderneming. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten, zodat wij u kunnen helpen met uw keuze.

Vraag een adviesgesprek aan

Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om u zo goed mogelijk te helpen bij het maken van uw infraroodsauna keuze. 

Na het invullen van uw contactgegevens zal een medewerker van Interhiva contact met u opnemen om een afspraak met u in te plannen.

Mijn formulier