Zwembaden

Plezier, ontspanning en geef meerwaarde aan uw woning


Bij Interhiva geloven wij erin dat uw huis een plek moet zijn waar u kunt ontspannen. En wat is er nu fijner om dat in uw eigen zwembad thuis te doen? Een eigen zwembad thuis is op en top genieten voor uzelf, kinderen of kleinkinderen, familie, of vrienden. Geef meerwaarde aan uw woning met een eigen buiten- of binnenzwembad dat perfect aansluit bij de architectuur van uw tuin en woning. Interhiva helpt u graag met het realiseren van een zwembad voor recreatief en sportief gebruik geschikt voor alle seizoenen, zodat u het hele jaar optimaal kunt genieten van uw tuin.

Ontspannen of intensief bewegen


Zwemmen is niet alleen leuk, maar ook goed voor uw gezondheid. Kortom een sport voor iedereen. Wanneer u lichamelijke problemen heeft, kan zwemmen een uitkomst bieden omdat water uw lichaam gewichtloos maakt. In het water weegt u nog maar één tiende van uw lichaamsgewicht waardoor er minder risico’s zijn op blessures. Het verbetert uw stemming en vermindert stress. Door de prestatie op een aantal lichaamsfuncties zoals bloeddruk, cholesterolniveau, hart- en bloedvaten, vetverbranding en cognitieve functies is uit onderzoek gebleken dat zwemmen de veroudering vertraagd. Wat uw reden ook is voor het aanschaffen van een zwembad, de mogelijkheden zijn bij Interhiva eindeloos.

Zwemmen in ervaring


Sinds 1975 is Interhiva toonaangevend in het realiseren van zwembaden, vanaf het begin hebben we ons ingezet voor het populair maken van het privé zwembad. We steunen daarbij op de enorme ervaring die we met het bouwen van professionele zwembaden hebben opgedaan. In de loop der jaren hebben we ons assortiment sterk uitgebreid, zodat we nu elk denkbaar kwaliteitszwembad kunnen leveren voor de particulier of professioneel. Bekijk hier onze projecten om inspiratie op te doen.

/image/data/afbeeldingen/Niveko_Underflow_kids.jpg
/image/data/afbeeldingen/CIMG1738.JPG
/image/data/afbeeldingen/NIVEKO_Evolution_15_00007.jpg

Onze trots

Stijlvol ontwerp en vakmanschap tot in perfectie


Interhiva levert zwembaden in alle soorten en maten, iedere wellnessdroom brengen wij tot realiteit. Wij leveren zwembaden van polyester, maatwerkzwembaden in polystone, bouwkundige betegelde en folie zwembaden voor binnen en buiten.


U vindt bij ons altijd precies het zwembad dat u wenst, in elke denkbare vorm en maat en van eenvoudig tot de meest luxe maatwerkoplossingen. Uiteraard voeren we ook een compleet assortiment van accessoires, inclusief overkappingen, pompen, filters, stofzuigers, warmtepompen en onderhoudsproducten. Klik hier voor ons assortiment voor de beste zorg van uw zwembad.


In onze showroom krijgt u een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is. Onze adviseurs vertellen u graag alles over de verschillende zwembaden en laten u kennismaken met combinaties van spa’s en zwembaden en tal van mogelijkheden om van uw tuin een zwemparadijs te maken. Klik hieronder voor het maken van een afspraak of kom langs in onze showroom. Interhiva helpt bij het realiseren van uw wellnessdroom.


Direct een afspraak maken

/image/data/afbeeldingen/detail marmer inlooptrap 1.jpg
/image/data/afbeeldingen/niveko-evolution.jpg
/image/data/afbeeldingen/Niveko_infinity.jpg