Privé zwembaden

Ontspanning en plezier voor het hele gezin

Alt text

Een stukje luxe bij u thuis

Altijd vakantiegevoel en meerwaarde voor uw woning

Water geeft het gevoel van ontspanning en luxe. Dat gevoel krijgt u keer op keer van uw privé zwembad. Bij Interhiva geloven we erin dat uw huis een plek moet zijn waar u kunt ontspannen. En wat is er nu fijner om dat in uw eigen zwembad thuis te doen? Een eigen zwembad thuis is op en top genieten voor uzelf, kinderen of kleinkinderen, familie, of vrienden. Geef meerwaarde aan uw woning met een eigen buiten- of binnenzwembad dat perfect aansluit bij de architectuur van uw tuin en woning. Wat uw reden ook is voor het aanschaffen van een zwembad, de mogelijkheden zijn bij Interhiva eindeloos.

Het hele jaar zwemplezier

Vier seizoenen genieten

Een zwembad is niet alleen in de periode van juni tot september een meerwaarde voor uw tuin. Ook in de wintermaanden is het mogelijk gebruik te maken van uw privé zwembad door een tal van warmteoplossingen. 

Hoogwaardige buitenzwembaden

Van prefab tot bouwkundige kwaliteit

Wij vertellen u graag over de vele mogelijkheden voor een buitenzwembad. Of u nu kiest voor prefab of bouwkundige zwembaden, Interhiva levert zwembaden in alle soorten en maten. Wij denken met u mee over de verwarming van uw zwembad en de kwaliteit van pompen en filters om goede waterkwaliteit te waarborgen.  

Hoogwaardige binnenzwembaden

Genieten in de zomer- en wintermaanden

Een binnenzwembad biedt 365 dagen per jaar de mogelijkheid om te genieten, tot rust te komen of te trainen zonder rekening te hoeven houden met de weersomstandigheden. Het perfecte zwembad kunnen wij voor u leveren en installeren, ook in samenwerking met uw architect of aannemer. 

Alt text

Bouwkundig

Bouwkundig stijlvol ontwerp en vakmanschap tot in perfectie

De mogelijkheden zijn eindeloos en wij denken graag met u mee over alle details. Een zorgeloos aanlegtraject van het begin tot het eind. Kortom, bij Interhiva is het zorgeloos genieten met kwaliteit, luxe en service.

Indoor

Outdoor

Alt text

Polypropyleen

De voordelen van prefab en de luxe van bouwkundig

Interhiva is met trots officieel dealer van Niveko pools polypropyleen zwembaden. De high-end monopools zijn volledig op maat gemaakt en bieden een leven lang zwemplezier door Polypropyleen materiaal. We bieden uitgebreide mogelijkheden op het gebied van vorm, afmetingen, kleuren, soorten trappen en skimmer- en overloopversies voor binnen en buiten. U kiest geen standaard zwembad, maar we bouwen het bad dat u wenst.  Het door u ontworpen zwembad wordt compleet aangeleverd en op locatie geïnstalleerd.

Indoor

Outdoor

Alt text

Interhiva helpt u bij het realiseren van uw wellnessdroom

Wat uw reden ook is voor het aanschaffen van een zwembad, de mogelijkheden zijn bij Interhiva eindeloos.

U vindt bij ons altijd precies het zwembad dat u wenst, in elke denkbare vorm en maat en van eenvoudig tot de meest luxe maatwerkoplossingen. Elke situatie is verschillend en vraagt om een andere aanpak. Wij helpen u graag met het realiseren van een zwembad voor recreatief en sportief gebruik geschikt voor alle seizoenen, zodat u het hele jaar optimaal kunt genieten van uw tuin.

Alt text