Dream Maker Spas | Art. nr. 315000753

Spa Crossover 740L White Diamond met zwarte panelen

Dream Maker Spas | Art. nr. 315000753 | 315000753

Spa Crossover 740L White Diamond met zwarte panelen

6.995,

Bevestig interesse

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van dit product!

Beschrijving

De Crossover 740L is Dream Makers Spas 5-6-persoons, "LOUNGER" stijl spa met 2 pompen, voorgevormde kuipstoelen en 40 verstelbare jets die individuele waterdrukregeling bieden. Dit energiezuinige model met een Syncrylic ™ unibody-constructie die vrijwel onverwoestbaar is, wordt geleverd met een Weathershield Super Seal Cover, digitale bediening, Easy Kleen / Convex2 Filtratie plus een verstelbare fontein met achtergrondverlichting, 8 externe LED-hoeklampen en een LED-onderwaterlamp die allemaal gesynchroniseerd zijn met maximaal 9 programmeerbare kleuropties. U krijgt alle voordelen van een luxe spa voor een fractie van de prijs. Dit mooie, eenvoudig te installeren, lichtgewicht ontwerp maakt de 740L perfect voor loungen en entertainen voor het hele gezin.

Deze spa is inclusief in de fabriek geïnstalleerde LED Perimeter lighting; LED-binnenrandverlichting in 9 programmeerbare kleurselecties en Ozon.

Optioneel bij te bestellen:

- Suite Package; bestaande uit coverlifter, luxe opstap met opbergruimte en plantenbakken en instaphulp. De Suite Package opstap wordt geleverd in dezelfde kleurcombinatie als uw spa, waardoor het de meest complementaire optie is die u kunt kiezen.