Maatwerk

Maatwerk spa's bieden een unieke en luxueuze ervaring voor mensen die op zoek zijn naar ultieme ontspanning en verwennerij. Deze op maat gemaakte spa's worden specifiek ontworpen en gebouwd om te voldoen aan alle behoeften en wensen van die u kunt hebben.

slider image

Opzoek naar maatwerk?

Naast onze geselecteerde merken bieden we ook maatwerk spa's aan, zodat u een spa kunt creëren die volledig aan uw wensen voldoet. Of u nu op zoek bent naar extra jets, geavanceerde verlichtingsopties of specifieke afmetingen, onze ervaren experts staan voor u klaar om u te begeleiden bij het ontwerpproces en een spa op maat te leveren die perfect past bij uw levensstijl.

Interhiva spa's, jacuzzi's en hottubs
Interhiva spa's, jacuzzi's en hottubs

Wij helpen u graag

Extra zorg voor service en kwaliteit

Wij werken met hoogwaardige materialen en innovatieve technieken. Wij hechten waarde aan de beste zorg en willen op deze wijze een spa afstemmen op de individuele wensen van de klant.

​​​​​​​Verras ons of laat u verrassen met een professioneel en bouwkundig ontwerp op maat door onze specialisten.

Onze merken

Wij leveren baden, cabines en onderhoudsproducten van verschillende merken:

Interline logo
Niveko monopools logo
Sunlighten logo
Aroom saunas logo
Sunrise spas logo
Dreammaker spas logo

Advies

Heeft u interesse in een op maat spa bij u thuis of bij uw onderneming. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten, zodat wij u kunnen helpen met uw keuze.

Vraag een adviesgesprek aan

Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om u zo goed mogelijk te helpen bij het maken van uw sauna keuze. 

Na het invullen van uw contactgegevens zal een medewerker van Interhiva contact met u opnemen om een afspraak met u in te plannen.

Mijn formulier