Spa assortiment

Interhiva heeft een ruim assortiment in hoogwaardige spa’s voor binnen en buiten, compleet met alle toebehoren. Onze collectie bestaat uit diverse merken met verschillende massagetechnieken, lounges en zittingen, sfeerverlichting en muziek maar ook verschillende technische specificaties.

slider image

De beste zorg

Wij hechten waarde aan de beste zorg en willen op deze wijze een spa afstemmen op de individuele wensen van de klant. Alles kan bij Interhiva, van alleen levering tot volledige montage, advies en onderhoud. In onze showroom kunt u kennismaken met ons volledige assortiment van Sunrise Spas, BestLife Spas en Dream Maker Spas. 

Met de advisering van Interhiva wordt ontspannen daarmee ook echt helemaal ontspannen. Maak een afspraak met één van onze specialisten voor de mogelijkheden.

Spa

Sunrise Spas

Zorgeloos genieten

Bij Sunrise Spas streven we naar een superieur vakmanschap en luxe voor een betaalbare prijs. We gebruiken de nieuwste innovaties om uw spa-ervaring te maximaliseren en uw onderhoud te minimaliseren. We begrijpen dat een spa voor uw huis een aanzienlijke investering is, daarom hebben we al onze spa’s gebouw met materialen die een leven lang meegaan. Bovendien hebben we het onderhoud en de bediening eenvoudiger en goedkoper gemaakt, met eigen isolatie- en filtersysteem

BestLife

Ontdek de ultieme ontspanning bij BestLife Spa's. Onze luxueuze spa's bieden een oase van rust en wellness. Geniet van verkwikkende behandelingen, therapeutische massages en verjongende huidverzorging. Laat de stress van alledag achter je en dompel jezelf onder in de weldaad van BestLife Spa's.

Dream Maker Spas

Betaalbare Kwaliteit voor Elke Gelegenheid

Dream Maker Spa's staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze betaalbare spa's bieden hoogwaardige functies en betrouwbare prestaties. De Dream Maker spa’s zijn een budget instapmodel daarmee krijgt u alle voordelen van een luxe spa voor een fractie van de prijs.   Of u nu wilt genieten van rustgevende hydrotherapie of gewoon wilt ontspannen na een drukke dag, Dream Maker Spa's leveren de ultieme ontspanningservaring met een uitstekende kwaliteit.

Advies

Heeft u interesse in een op maat spa bij u thuis of bij uw onderneming. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten, zodat wij u kunnen helpen met uw keuze.

Vraag een adviesgesprek aan

Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om u zo goed mogelijk te helpen bij het maken van uw sauna keuze. 

Na het invullen van uw contactgegevens zal een medewerker van Interhiva contact met u opnemen om een afspraak met u in te plannen.

Mijn formulier