Maatwerk sauna’s

Ervaar de oorsprong van de natuur

sauna met banken in halve cirkel
golvend symbool logo

Sauna op maat

Uw welnessdroom wordt werkelijkheid

Door een maatwerk sauna te kiezen, welke u helemaal naar uw eigen wensen kunt inrichten, komt uw welnessdroom tot werkelijkheid. Op saunagebied is alles mogelijk, van een klassieke Finse buitensauna tot inbouwsauna’s op maat. De passie voor hout en duurzaamheid, het gevoel voor design en de liefde voor maatwerk kunt u in de  sauna’s terugzien. In elke gewenste afmeting, voor professioneel en particulier gebruik. 

inbouwsauna's in wellnessruimte
sauna met 3 zitplaatsen

Samen met u werken wij
​​​​​​​uw wensen en ideeën uit

Samen met u werken wij uw wensen en ideeën uit

Bij de aanschaf van een maatwerk sauna hebt u de keuze uit houtsoorten als Hemlock, Fichten en Abachi. Ieder hout heeft specifieke eigenschappen die bepalend kunnen zijn voor de sfeer van uw sauna. De inrichting van uw sauna hangt af van uw persoonlijke wensen; u kunt variëren in de opstelling van de banken en de saunaoven. De maatwerk sauna wordt volledig aangepast aan uw beschikbare ruimte, hoeken of schuine daken, hoeven daarbij geen belemmering te vormen.

Samen met u werken wij uw wensen en ideeën uit, of laat u verrassen door onze specialisten. Wij bouwen voor u de sauna die u voor ogen heeft. Kom volledig tot rust en Interhiva ontzorgt het traject vanaf advisering tot plaatsing en onderhoud.

golvend symbool logo
golvend symbool logo

Interhiva helpt u bij het realiseren van uw wellnessdroom

golvend symbool logo