Geniet van een unieke maatwerk sauna

De passie voor hout en duurzaamheid, het gevoel voor design en de liefde voor maatwerk kunt u in de sauna’s terugzien.

slider image

Een sauna exact naar uw wens

Wij hechten waarde aan de beste zorg en willen op deze wijze een sauna afstemmen op de individuele wensen van de klant. Daarbij kunnen wij u het gehele traject ontzorgen vanaf het advies, ontwerp, montage, service en onderhoud, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw wellnessdroom.

Unsplash
Unsplash
Unsplash
Unsplash
Unsplash
Unsplash

Duurzaam, modern en innovatief

Helemaal naar uw wens

Door een maatwerk sauna te kiezen, welke u helemaal naar uw eigen wensen kunt inrichten, komt uw welnessdroom tot werkelijkheid. Op saunagebied is alles mogelijk, van een klassieke Finse buitensauna tot inbouwsauna’s op maat. De passie voor hout en duurzaamheid, het gevoel voor design en de liefde voor maatwerk kunt u in de sauna’s terugzien. In elke gewenste afmeting, voor professioneel en particulier gebruik.

Samen met u werken wij ​​​​​​​uw wensen en ideeën uit

Bij de aanschaf van een maatwerk sauna hebt u de keuze
uit houtsoorten als Hemlock, Fichten en Abachi. Ieder hout heeft specifieke eigenschappen die bepalend kunnen zijn voor de sfeer van uw sauna. De inrichting van uw sauna hangt af van uw persoonlijke wensen; u kunt variëren in de opstelling van de banken en de saunaoven. De maatwerk sauna wordt volledig aangepast aan uw beschikbare ruimte, hoeken of schuine daken, hoeven daarbij geen belemmering te vormen.

Samen met u werken wij uw wensen en ideeën uit, of laat u verrassen door onze specialisten. Wij bouwen voor u de sauna die u voor ogen heeft. Kom volledig tot rust en Interhiva ontzorgt het traject vanaf advisering tot plaatsing en onderhoud.

Unsplash

Onze merken

Wij leveren baden, cabines en onderhoudsproducten van verschillende merken:

Interline logo
Niveko monopools logo
Sunlighten logo
Aroom saunas logo
Sunrise spas logo
Dreammaker spas logo

Onderhoud

Heeft uw sauna onderhoud nodig? Bestel alle middelen of accessoires direct online. Meer interesse in een onderhoudscontract? Wij regelen het graag voor u.

Advies

Heeft u interesse in een op maat sauna bij u thuis of bij uw onderneming. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten, zodat wij u kunnen helpen met uw keuze.

Vraag een adviesgesprek aan

Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om u zo goed mogelijk te helpen bij het maken van uw zwembad keuze. 

Na het invullen van uw contactgegevens zal een medewerker van Interhiva contact met u opnemen om een afspraak met u in te plannen.

Mijn formulier