Geniet van een maatwerk privé zwembad

Een eigen zwembad thuis is op en top genieten voor uzelf, kinderen of kleinkinderen, familie, of vrienden.

slider image

Een stukje luxe bij u thuis

Water geeft het gevoel van ontspanning en luxe. Dat gevoel krijgt u keer op keer van uw privé zwembad. Bij Interhiva geloven we erin dat uw huis een plek moet zijn waar u kunt ontspannen. En wat is er nu fijner om dat in uw eigen zwembad thuis te doen? Een eigen zwembad thuis is op en top genieten voor uzelf, kinderen of kleinkinderen, familie, of vrienden. Geef meerwaarde aan uw woning met een eigen buiten- of binnenzwembad dat perfect aansluit bij de architectuur van uw tuin en woning. Wat uw reden ook is voor het aanschaffen van een zwembad, de mogelijkheden zijn bij Interhiva eindeloos.

Buiten+zwembad
Buitenzwembad
Binnenzwembad
Op maat gemaakte en prefab buitenzwembaden van Interhiva
Op maat gemaakte en prefab buitenzwembaden van Interhiva
Op maat gemaakte en prefab binnenzwembaden van Interhiva

Het hele jaar zwemplezier


Interhiva Projecten is al bijna 50 jaar toonaangevend als het gaat om het ontwerpen en realiseren van wellnessprojecten. De oorsprong ligt in de professionele markt: Interhiva Projecten begon als eerste met advisering, ontwerp, bouw en installatie van zwembaden, sauna’s, spa’s, stoombaden en zonneapparatuur voor hotels, saunabedrijven, wellness clubs en recreatieparken.

Binnenzwembaden

Een binnenzwembad biedt 365 dagen per jaar de mogelijkheid om te genieten, tot rust te komen of te trainen zonder rekening te hoeven houden met de weersomstandigheden.

Het perfecte zwembad kunnen wij voor u leveren en installeren, ook in samenwerking met uw architect of aannemer.

Op maat gemaakte en prefab binnenzwembaden van Interhiva

Onze merken

Wij leveren baden, cabines en onderhoudsproducten van verschillende merken:

Interline logo
Niveko monopools logo
Sunlighten logo
Aroom saunas logo
Sunrise spas logo
Dreammaker spas logo
Op maat gemaakte en prefab buitenzwembaden van Interhiva

Buitenzwembaden

Wij vertellen u graag over de vele mogelijkheden voor een buitenzwembad. Of u nu kiest voor prefab of bouwkundige zwembaden, Interhiva levert zwembaden in alle soorten en maten. Wij denken met u mee over de verwarming van uw zwembad en de kwaliteit van pompen en filters om goede waterkwaliteit te waarborgen.

Onderhoud

Heeft uw zwembad onderhoud nodig? Bestel alle middelen of accessoires direct online. Meer interesse in een onderhoudscontract? Wij regelen het graag voor u.

Advies

Heeft u interesse in een zwembad bij u thuis of bij uw onderneming. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten, zodat wij u kunnen helpen met uw keuze.

Voorkom groen water na een onweersbui

Wist u dat onweer zorgt voor een chemische reactie van uw zwembadwater?

Schoon zwembadwater

Vraag een adviesgesprek aan

Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om u zo goed mogelijk te helpen bij het maken van uw zwembad keuze. 

Na het invullen van uw contactgegevens zal een medewerker van Interhiva contact met u opnemen om een afspraak met u in te plannen. 

Mijn formulier