Privé zwembaden

Ontspanning en plezier voor het hele gezin

Privé zwembad
golvend symbool logo

Een stukje luxe bij u thuis

Altijd vakantiegevoel en meerwaarde voor uw woning

Water geeft het gevoel van ontspanning en luxe. Dat gevoel krijgt u keer op keer van uw privé zwembad. Bij Interhiva geloven we erin dat uw huis een plek moet zijn waar u kunt ontspannen. En wat is er nu fijner om dat in uw eigen zwembad thuis te doen? Een eigen zwembad thuis is op en top genieten voor uzelf, kinderen of kleinkinderen, familie, of vrienden. Geef meerwaarde aan uw woning met een eigen buiten- of binnenzwembad dat perfect aansluit bij de architectuur van uw tuin en woning. Wat uw reden ook is voor het aanschaffen van een zwembad, de mogelijkheden zijn bij Interhiva eindeloos.

Overflow zwembad niveko
Zwembad op maat

Het hele jaar zwemplezier

Vier seizoenen genieten

Een zwembad is niet alleen in de periode van juni tot september een meerwaarde voor uw tuin. Ook in de wintermaanden is het mogelijk gebruik te maken van uw privé zwembad door een tal van warmteoplossingen. 

Hoogwaardige buitenzwembaden

Van prefab tot bouwkundige kwaliteit

Wij vertellen u graag over de vele mogelijkheden voor een buitenzwembad. Of u nu kiest voor prefab of bouwkundige zwembaden, Interhiva levert zwembaden in alle soorten en maten. Wij denken met u mee over de verwarming van uw zwembad en de kwaliteit van pompen en filters om goede waterkwaliteit te waarborgen.  

Roldeck zwembad
Binnenzwembad privé

Hoogwaardige binnenzwembaden

Genieten in de zomer- en wintermaanden

Een binnenzwembad biedt 365 dagen per jaar de mogelijkheid om te genieten, tot rust te komen of te trainen zonder rekening te hoeven houden met de weersomstandigheden. Het perfecte zwembad kunnen wij voor u leveren en installeren, ook in samenwerking met uw architect of aannemer. 

golvend symbool logo

Bouwkundig

Bouwkundig stijlvol ontwerp en vakmanschap tot in perfectie

De mogelijkheden zijn eindeloos en wij denken graag met u mee over alle details. Een zorgeloos aanlegtraject van het begin tot het eind. Kortom, bij Interhiva is het zorgeloos genieten met kwaliteit, luxe en service.

Indoor

Outdoor

golvend symbool logo

NIVEKO

De voordelen van prefab en de luxe van bouwkundig

Niveko zwembaden combineren de voordelen van traditionele betonnen zwembaden met de voordelen van een kant-en-klaar bassin, dat direct op de bouwplaats wordt afgeleverd en waarvan de montage en installatie slechts enkele dagen in beslag neemt.

Het merk NIVEKO heeft 30 jaar ervaring, 130 gekwalificeerde medewerkers en meer dan 800 projecten die jaarlijks worden uitgevoerd. In de loop van zijn activiteit heeft NIVEKO vertrouwen, populariteit en prestige gewonnen bij klanten uit heel Europa, en is onbetwistbaar een symbool van luxe zwembaden geworden.

Indoor

Outdoor

golvend symbool logo

Interhiva helpt u bij het realiseren van uw wellnessdroom

Wat uw reden ook is voor het aanschaffen van een zwembad, de mogelijkheden zijn bij Interhiva eindeloos.

U vindt bij ons altijd precies het zwembad dat u wenst, in elke denkbare vorm en maat en van eenvoudig tot de meest luxe maatwerkoplossingen. Elke situatie is verschillend en vraagt om een andere aanpak. Wij helpen u graag met het realiseren van een zwembad voor recreatief en sportief gebruik geschikt voor alle seizoenen, zodat u het hele jaar optimaal kunt genieten van uw tuin.

golvend symbool logo