Planner/Coördinator Technische Dienst

We werven bij Interhiva, kom bij ons werken!

Om het succes van onze groeiambitie kracht bij te zetten en onze Technische Support afdeling naar een hoger niveau te tillen, is Interhiva op zoek naar een fulltime: PLANNER/COÖRDINATOR TECHNISCHE DIENST.

Unsplash

Dit ga je doen:

Als planner/coördinator technische dienst ben je verantwoordelijk voor de planning, uitvoering en bewaking van de aanleg, het onderhoud en reparaties van onze zwembad- en wellnessprojecten. Je maakt een efficiënte planning voor de servicewerkzaamheden en verzorgt de digitale werkbonnen en materialen voor een betrokken team van monteurs. Je onderhoudt het contact met onze klanten, zorgt ervoor dat de werkzaamheden vlekkeloos kunnen verlopen en je bent een aanspreekpunt bij vragen of storingen. Het is belangrijk dat je planmatig- en gestructureerd kunt werken en dat je het leuk vindt om administratief bezig te zijn. Je hebt je zaakjes voor elkaar en zorgt ervoor dat alles op tijd geregeld is. Je weet de juiste prioriteiten te stellen en kunt snel schakelen.

Dit heb je nodig:

Je beschikt minimaal over MBO-niveau en hebt bij voorkeur minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands, goede kennis van de Engelse e/o Duitse taal is een pré. Je hebt ervaring met een planningsysteem zoals OutSmart, kunt goed werken met Microsoft office en bij voorkeur ook met AFAS (ERP). Je bent een sociale persoonlijkheid die beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kan zowel in teamverband als ook zelfstandig functioneren. Je kunt werkzaamheden goed beoordelen op prioriteit, je werkt planmatig en bent klant- en servicegericht. Je bent accuraat en goed in staat om verbanden te leggen. Voor jou is werken in een hectische omgeving geen probleem, je houdt overzicht en je hoofd koel! Verder is het een pré als je affiniteit en/of ervaring hebt met techniek en je woont bij voorkeur binnen een straal van 25 kilometer rond Barneveld.

Dit is wat je ervoor terugkrijgt:

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een zelfstandige functie, de mogelijkheid om een positieve bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de organisatie en afdeling en je daarmee verder te ontwikkelen in je carrière. We hebben een open bedrijfscultuur en een enthousiast team met leuke collega's. Een inspirerende omgeving waarin jouw inbreng wordt gestimuleerd en gewaardeerd. Een veelzijdige en zelfstandige functie in een internationale werkomgeving en een stabiele, dynamische organisatie met visie en daadkracht om dit waar te maken. Vanzelfsprekend hoort daar een bij jouw profiel passend salaris bij met emolumenten zoals 26 vakantiedagen en een goede pensioenregeling.

Over Interhiva

Interhiva B.V. in Barneveld is al bijna 50 jaar actief in de Europese wellness-branche. Wij zijn Europees importeur en distributeur van topmerken wellness producten vanuit de hele wereld. Wij importeren spa’s, zwembaden, sauna’s, infraroodcabines en bijbehorende accessoires uit tal van landen en distribueren deze producten naar bedrijven in heel Europa. Daarnaast verzorgen wij hoogwaardige wellness projecten voor particuliere en professionele klanten en zijn wij marktleider in Nederland op het gebied van zwembadreinigingsproducten.

Enthousiast?

Ben je op zoek naar een veelzijdige en afwisselende baan bij een gezond bedrijf met volop dynamiek en hectiek, waar geen dag hetzelfde is en de week wordt afgesloten met een gezellige vrijdagmiddagborrel? Dan zien wij je motivatiebrief en CV graag tegemoet via​​​​​​​ staff@interhiva.nl. Of neem bij vragen contact op met Dennis van Donselaar (dvandonselaar@interhiva.nl).


Acquisitie n.a.v. deze vacature stellen wij niet op prijs.