Vakkundige zwembaden van Interhiva

Interhiva realiseert vakkundige en op maat gemaakte binnen- en buitenzwembaden voor zakelijk en privé

slider image

De hoogste kwaliteit & op maat gemaakte zwembaden

Bij Interhiva zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige zwembaden op maat, voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Of u nu op zoek bent naar een bouwkundig betonnen betegeld zwembad of een prefab zwembad, een binnen zwembad of een uniek ontworpen zwembad voor uw tuin, ons team van professionals staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droomzwembad.

Op maat gemaakte en prefab binnenzwembaden van Interhiva
Op maat gemaakte en prefab binnenzwembaden van Interhiva
Op maat gemaakte en prefab binnenzwembaden van Interhiva
Op maat gemaakte en prefab buitenzwembaden van Interhiva

Laat u inspireren!

In onze showroom krijgt u een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is. Van keuze uit de hoogste kwaliteit materialen en een inzicht van onze vakmanschap tot alle informatie over energiezuinigheid en de lange levensduur van onze producten. Onze adviseurs vertellen u graag alles over de verschillende zwembaden en laten u kennismaken met combinaties van spa’s en zwembaden en tal van mogelijkheden om van uw tuin een zwemparadijs te maken.

U kunt vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs. Dit kan zowel bij u thuis of op locatie plaatsvinden als bij ons in de showroom in Barneveld.

Openbare zwembaden

Wij realiseren professionele wellnessprojecten voor bedrijven in diverse sectoren. Zowel zelfstandige ondernemers als franchiseketens van  fitness, spa en health centers maken gebruik van onze deskundigheid op het gebied van spa’s,  stoomcabines, sauna’s en zwembaden.

Op maat gemaakte en prefab binnenzwembaden van Interhiva

Onze merken

Wij leveren baden, cabines en onderhoudsproducten van verschillende merken:

Interline logo
Niveko monopools logo
Sunlighten logo
Aroom saunas logo
Sunrise spas logo
Dreammaker spas logo
Op maat gemaakte en prefab buitenzwembaden van Interhiva

Privé zwembaden

Met de wellness-producten van Interhiva creëert u ongekende ontspanning en luxe bij u thuis. Een heerlijke manier om te relaxen waneer u wilt of om gezond en fit te blijven.

Onderhoud

Heeft uw zwembad onderhoud nodig? Bestel alle middelen of accessoires direct online. Meer interesse in een onderhoudscontract? Wij regelen het graag voor u.

Advies

Heeft u interesse in een zwembad bij u thuis of bij uw onderneming. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten, zodat wij u kunnen helpen met uw keuze.

Voorkom groen water na een onweersbui

Wist u dat onweer zorgt voor een chemische reactie van uw zwembadwater?

Schoon zwembadwater

Vraag een adviesgesprek aan

Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om u zo goed mogelijk te helpen bij het maken van uw zwembad keuze. 

Na het invullen van uw contactgegevens zal een medewerker van Interhiva contact met u opnemen om een afspraak met u in te plannen. 

Mijn formulier