Spas

Spa's bieden heerlijke ervaringen die kunnen zorgen voor stressvermindering en spierontspanning, maar ook mentale en emotionele verlichting, waardoor spa's populair zijn voor zelfzorg en welzijn.

slider image

Luxe en kwaliteit gecombineerd

Interhiva biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige spa’s (ook wel bekend als spa, whirpool, bubbelbad of buitenspa) aan, waaronder de populaire merken Sunrise Spa's en DreamMaker Spa's. Daarnaast leveren wij ook maatwerk spa’s die volledig zijn afgestemd op uw wensen en behoeften.

Interhiva spa's, jacuzzi's en hottubs
Interhiva spa's, jacuzzi's en hottubs
Interhiva spa's, jacuzzi's en hottubs
Interhiva spa's, jacuzzi's en hottubs
Interhiva spa's, jacuzzi's en hottubs
Interhiva spa's, jacuzzi's en hottubs

Wat is het verschil?
​​​​​​​Spa, whirlpool & jacuzzi

De verschillende wellnessbelevingen

Alle namen staan voor een wellnessbeleving en zijn feitelijk hetzelfde, een warmwaterbad met krachtige waterpompen en massagestralen. Jacuzzi is een merknaam voor een whirlpool of spa, hoewel veel mensen denken dat het een product op zichzelf is. Bij het woord ‘spa’ denken mensen vaak aan een kuuroord of wellnessresort, logisch als je kijkt naar de letterlijke vertaling in het Latijn ‘Sanitas Per Aqua’; Gezondheid door water.

Energiezuinig ontspannen

Geniet van een ongeëvenaarde ontspanning en luxe met onze hoogwaardige Noord-Amerikaanse spa’s. In vergelijking met Chinese spa’s bieden Noord-Amerikaanse spa’s aanzienlijke voordelen op het gebied van isolatie en energieverbruik. 

​​​​​​​Onze spa’s zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bevatten energiezuinige pompen, isolerende cover en geavanceerde filtersystemen. Dit garandeert niet alleen een optimale spa-ervaring, maar zorgt ook voor duurzaamheid, lagere energiekosten en langdurig gebruiksgemak.

Interhiva spa's, jacuzzi's en hottubs

Onze merken

Wij leveren baden, cabines en onderhoudsproducten van verschillende merken:

Interline logo
Niveko monopools logo
Sunlighten logo
Aroom saunas logo
Sunrise spas logo
Dreammaker spas logo

Advies

Heeft u interesse in een op maat spa bij u thuis of bij uw onderneming. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten, zodat wij u kunnen helpen met uw keuze.

Voorkom groen water na een onweersbui

Wist u dat onweer zorgt voor een chemische reactie van uw zwembadwater?

Schoon zwembadwater

Vraag een adviesgesprek aan

 
Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om u zo goed mogelijk te helpen bij het maken van uw sauna keuze. 

Na het invullen van uw contactgegevens zal een medewerker van Interhiva contact met u opnemen om een afspraak met u in te plannen.
 

Mijn formulier