Infrarood

Zo mooi kan warmte zijn

Alt text

Geniet van de therapeutische werking

Ultieme onspanning door weldadige warmte

De temperatuur in een infraroodcabine ligt lager dan in een traditionele sauna. Hierdoor geeft een infraroodcabine een heerlijk ontspannen en comfortabel gevoel. Doordat de warmte direct door het lichaam wordt opgenomen zal de omgevingstemperatuur minder ver stijgen dan bij een traditionele sauna. De omgevingstemperatuur zal zo’n 60 °C bereiken, dit in tegenstelling tot een traditionele sauna waar de temperatuur de 100 °C kan bereiken. De huid warmt door de infraroodstralers snel op en daardoor zullen uw spieren zich snel ontspannen en komt u helemaal tot rust.

De beste zorg

Een infraroodcabine afgestemd op uw wensen

Al onze infraroodcabines zijn stijlvol qua uitstraling, gemaakt van topkwaliteit hout en voorzien van techniek die zijn waarde ruimschoots bewezen heeft. De passie voor hout en duurzaamheid, het gevoel voor design en de liefde voor maatwerk kunt u in onze infraroodcabines terugzien. Wij hechten waarde aan de beste zorg en willen op deze wijze een infraroodcabine afstemmen op de individuele wensen van de klant. Daarbij kunnen wij u het gehele traject ontzorgen vanaf het advies, ontwerp, montage, service en onderhoud, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw wellnessdroom.

Snel en eenvoudig

Het gemak van een infraroodcabine

Infraroodcabines hebben weinig ruimte nodig, zijn eenvoudig te plaatsen en makkelijk te monteren. Behalve een gewoon 220 Volt stopcontact zijn er geen speciale voorzieningen nodig. De bediening is eenvoudig en de opstarttijd kort. Al na tien minuten opwarmtijd is een infraroodcabine klaar voor gebruik. Een infraroodcabine verbruikt relatief weinig energie en is daardoor goedkoop in verbruik. Wat is er heerlijker en makkelijker dan thuis te kunnen ontspannen en relaxen? Genoeg voordelen om een infraroodcabine aan te schaffen.

Alt text

Laat u inspireren

Van maatwerk tot plug and play

Alt text

Interhiva helpt u bij het realiseren van uw wellnessdroom

Alt text