BestLife Spa’s

Ontdek de ultieme ontspanning bij BestLife Spa's. Onze luxueuze spa's bieden een oase van rust en wellness. Geniet van verkwikkende behandelingen, therapeutische massages en verjongende huidverzorging. Laat de stress van alledag achter je en dompel jezelf onder in de weldaad van BestLife Spa's.

slider image

M-series

De BestLife M-series is een 5 persoons spa die is voorzien van een exclusieve combinatie van persoonlijke hydromassagestralen, gemaakt voor krachtige en tegelijk zacht aanvoelende massage. Met een eenvoudig bedieningspaneel kunt u de temperatuur veranderen, de verlichting aanpassen of uw massage instellen. De hoogwaardige spa regelaar van Balboa biedt u maximaal gebruiksgemak, veiligheid en betrouwbaarheid. Dit model wordt geleverd met een Weathershield Cover, LED-verlichting en een UV/PureZone Ozon watermanagementsysteem. Kortom, alles wat u zoekt in een spa.

Ontspanning in uw eigen BestLife spa
Ontspanning in uw eigen BestLife spa

G-series

De BestLife spa G-series is een 6 persoons spa die is voorzien van een exclusieve combinatie van persoonlijke hydromassagestralen, gemaakt voor krachtige en tegelijk zacht aanvoelende massage. Met een eenvoudige bedieningspaneel kunt u de temperatuur veranderen, de verlichting aanpassen of uw massage instellen. De hoogwaardige spa regelaar van Balboa biedt u maximaal gebruiksgemak, veiligheid en betrouwbaarheid. Dit model wordt geleverd met een Weathershield Cover, LED-verlichting en een UV/PureZone Ozon watermanagement systeem. Kortom, alles wat u zoekt in een spa.

F-series

De BestLife spa F-series is een 6 persoons spa die is voorzien van een exclusieve combinatie van persoonlijke hydromassagestralen, gemaakt voor krachtige en tegelijk zacht aanvoelende massage. Met een eenvoudig bedieningspaneel kunt u de temperatuur veranderen, de verlichting aanpassen of uw massage instellen. De hoogwaardige spa regelaar van Balboa biedt u maximaal gebruiksgemak, veiligheid en betrouwbaarheid. Dit model wordt geleverd met een Weathershield Cover, LED-verlichting en een UV/PureZone Ozon watermanagement systeem. Kortom, alles wat u zoekt in een spa.

Ontspanning in uw eigen BestLife spa

Onderhoud

Heeft uw spa onderhoud nodig? Bestel alle middelen of accessoires direct online. Meer interesse in een onderhoudscontract? Wij regelen het graag voor u.

Advies

Heeft u interesse in een spa bij u thuis of bij uw onderneming. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten, zodat wij u kunnen helpen met uw keuze.

Vraag een adviesgesprek aan

Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om u zo goed mogelijk te helpen bij het maken van uw spa keuze. 

Na het invullen van uw contactgegevens zal een medewerker van Interhiva contact met u opnemen om een afspraak met u in te plannen.

Mijn formulier