Ook het wateronderhoud bij een spa is ontspannen

Ook het wateronderhoud bij een spa is ontspannen

Een spa helpt u ontspannen en uw stressniveau te verlagen en is er juist niet om u stress te bezorgen over het onderhoud. Voordat u een nieuwe spa aanschaft, is het verstandig om een checklist te maken betreffende de zaken waar u over geïnformeerd wilt worden. Er zijn zoveel modellen en opties waaruit u kunt kiezen, waardoor vaak een uitleg over het waterbehandelingssysteem vergeten wordt. Vraag de wellnessverkoper met welke technologie de spa is uitgerust voor reiniging van het water, of u de filter kunt zien en hoe deze eruit gehaald kan worden. Zo komt u thuis niet voor verassingen te staan wanneer u zelf de kwaliteit van het water moet verzorgen.
 
Kies krachtig en efficiënt met AquaNova
Met de unieke combinatie van ozon-(O3) en UV-C-technologie is het AquaNova waterbehandelingssysteem de ultieme oplossing voor reiniging in een compact en simpel systeem. Vergeleken met andere water reinigende en verzorgende systemen op basis van chloor of zout, biedt AquaNova meer zuiveringskracht, een hogere betrouwbaarheid, minder gedoe en draagt bij aan een verlaging van het benodigd chloorverbruik.
 

Makkelijk onderhoud met een antimicrobieel filterelement

Bij de Dream Maker spa’s van Interhiva kunt u ook kiezen voor antimicrobieel filterelement. Dat is een filterpomp cartidge met antimicrobieel filtermateriaal. Dit remt de groei van niet gewenste microben, bacteriën, schimmels en algen, waardoor uw water minder vervuild wordt. Het voordeel is dat de levensduur van uw filterpomp systeem wordt verlengd, het water blijft namelijk langer helder door minder aanwezigheid van schadelijke microben die troebel of vies water veroorzaken, waardoor uw filterpomp ‘minder’ hard hoeft te werken. Een antimicrobiële filtercartidge kunt u vaak herkennen aan de blauwe kleur van het filtermateriaal, ofwel het ‘filterpapier’.
 
Gelukkig zal het watersysteem van uw spa het grootste deel van het werk doen en wij adviseren u graag over de eenvoud van wateronderhoud, zodat ook het watermanagement bij een spa van Interhiva ontspannen is.
 
Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.

Bekijk alle spa accessoires