Vloeibare zwembadafdekking, de manier om meer warmte vast te houden in uw zwembad

Vloeibare zwembadafdekking, de manier om meer warmte vast te houden in uw zwembad

Verdamping is bij uitstek de grootste bron van warmteverlies voor uw zwembad of zwemvijver. Ga maar eens na hoe snel u afkoelt als u bezweet na het sporten buiten blijft staan. Die afkoeling komt door het verdampen van zweet op uw lichaam. Bij een zwembad onttrekt verdamping op dezelfde manier warmte aan het water, dit tot wel 70% van al het warmteverlies. Dit is uiteraard zonde van alle energie die u er in stopt!


De beste manier om warmte in uw zwembad vast te houden is dus het zwembad afdekken. In veel situaties gaat dit goed met een vaste afdekking, denk bijvoorbeeld aan een lamellendeck. Maar er zijn ook situaties waarin een vaste afdekking ongewenst is of simpel weg niet geplaatst kan worden. Denk bijvoorbeeld aan zwembaden met een exotische vorm, zwemvijvers of simpelweg omdat het esthetisch niet gewenst is. In deze gevallen is Heatsavr de vloeibare zwembadafdekking een uitkomst!


Heatsavr de vloeibare zwembadafdekking vormt een onzichtbaar monomoleculair laagje boven op uw zwembadwater en remt daarmee de verdamping. De vloeistof vloeit naar het volledige oppervlak van het zwembad en kan dus in elke situatie toegepast worden. Zo bespaart u wel 20 tot 25% op het energieverbruik van uw zwembad en geniet u van een mooi open zwembad.

Nieuwsgierig geworden? Maak nu een afspraak en wij vertellen u graag meer over Heatsavr