Spa's

Plezier en ontspanning met bubbelsHet bruisende water tintelt op uw huid, terwijl waterstralen uw rug, armen en benen masseren. Binnen no-time komt uw lichaam tot rust. Na een drukke werkdag of een heftige work-out kunt u heerlijk ontspannen in uw eigen wellness thuis. Maar ook wanneer u last heeft van pijnlijke gewrichten of spieren kan een whirlpool uitkomst bieden. Door het combineren van drie stromingspatronen met stimulerende reflexologie worden pijnlijke spieren en vermoeide gewrichten verzacht en verjongd.


Wat is het verschil?

Spa, whirlpool & jacuzzi


Alle namen staan voor een wellnessbeleving en zijn feitelijk hetzelfde, een warmwaterbad met krachtige waterpompen en massagestralen. Jacuzzi is een merknaam voor een whirlpool of spa, hoewel veel mensen denken dat het een product op zichzelf is. Bij het woord ‘spa’ denken mensen vaak aan een kuuroord of wellnessresort, logisch als je kijkt naar de letterlijke vertaling in het Latijn ‘Sanitas Per Aqua’; Gezondheid door water.


Wellness in eigen tuin


Verander uw tuin in een oase van wellness en ontspanning, met een spa creëert u luxe en sfeer en dat maakt uw tuin helemaal af. Op een koude winterdag kunt u heerlijk opwarmen en relaxen in warm water en in de avond romantisch genieten onder een heldere sterrenhemel. Of geniet samen met vrienden van uw spa tijdens een tuinfeestje op een heerlijke zomerdag.

/image/data/afbeeldingen/CoverLiftied-3618byRob-Harris_optimized.jpg
/image/data/afbeeldingen/Lifestyle-3769 by Rob-Harris.jpg
/image/data/afbeeldingen/WSM_5196(1).jpg

Onze trots

Stijlvol ontwerp en vakmanschap tot in perfectie


Interhiva heeft een ruim assortiment in hoogwaardige spa’s voor binnen en buiten, compleet met alle toebehoren. Onze collectie bestaat uit diverse merken met verschillende massagetechnieken, lounges en zittingen, sfeerverlichting en muziek maar ook verschillende technische specificaties. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende extra opties om de spa precies aan uw wensen te laten voldoen. In onze showroom kunt u kennismaken met ons volledige assortiment, of klik hier voor ons online aanbod.

Wij hechten waarde aan de beste zorg en willen op deze wijze een spa afstemmen op de individuele wensen van de klant. Alles kan bij Interhiva, van alleen levering tot volledige montage, advies en onderhoud. Bent u op zoek naar maatwerk? Dan helpen wij u graag, verras ons of laat u verrassen met een professioneel en bouwkundig ontwerp op maat door onze specialisten. Klik hieronder voor het maken van een afspraak of kom langs in onze showroom.

Direct een afspraak maken

/image/data/afbeeldingen/Topview_Drone-Cabana_BlkD_optimized.jpg
/image/data/spa/project.png
/image/data/spa/Whirlpools sauna s'berg.jpg