Op zoek naar een maatwerk zakelijke of privé sauna?

Met een Interhiva sauna in huis bent u voorzien van comfort, rust en wellness!

slider image

Ervaar de oorsprong van de natuur

Sauna’s zijn al eeuwenlang populair, de ideale plaats om te ontspannen en een heerlijk middel om fit, gezond en actief te blijven. De weldadige warmte zorgt voor ultieme ontspanning en stimuleert de bloedsomloop en de stofwisseling. De ultieme plek om thuis tot rust te komen en te ontspannen met vrienden en familie. Voor iedere wens biedt Interhiva de beste sauna, vakmanschap, kwaliteit en service.

Op maat gemaakte sauna's
Op maat gemaakte sauna
Op maat gemaakte sauna
Op maat gemaakte sauna
Op maat gemaakte sauna
Op maat gemaakte sauna

Vakmanschap tot in perfectie

Wij hechten waarde aan de beste zorg

De passie voor hout en duurzaamheid, het gevoel voor design en de liefde voor maatwerk kunt u in de sauna’s terugzien. Wij hechten waarde aan de beste zorg en willen op deze wijze een sauna afstemmen op de individuele wensen van de klant. Daarbij kunnen wij u het gehele traject ontzorgen vanaf het ontwerp tot montage en gebruiksinstellingen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw wellnessdroom. Liever zelf monteren? Ook alleen levering is mogelijk.

Onze merken

Wij leveren baden, cabines en onderhoudsproducten van verschillende merken:

Interline logo
Niveko monopools logo
Sunlighten logo
Aroom saunas logo
Sunrise spas logo
Dreammaker spas logo

Onderhoud

Heeft uw zwembad onderhoud nodig? Bestel alle middelen of accessoires direct online. Meer interesse in een onderhoudscontract? Wij regelen het graag voor u.

Advies

Heeft u interesse in een op maat sauna bij u thuis of bij uw onderneming. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten, zodat wij u kunnen helpen met uw keuze.

Vraag een adviesgesprek aan

Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om u zo goed mogelijk te helpen bij het maken van uw sauna keuze. 

Na het invullen van uw contactgegevens zal een medewerker van Interhiva contact met u opnemen om een afspraak met u in te plannen.

Mijn formulier