Sauna's

Ervaar de oorsprong van de natuur


Sauna’s zijn al eeuwenlang populair, de ideale plaats om te ontspannen en een heerlijk middel om fit, gezond en actief te blijven. De weldadige warmte zorgt voor ultieme ontspanning en stimuleert de bloedsomloop en de stofwisseling. De ultieme plek om thuis tot rust te komen en te ontspannen met vrienden en familie. Voor iedere wens biedt Interhiva de beste sauna, vakmanschap, kwaliteit en service.

Vakmanschap tot in perfectie


Interhiva heeft een ruim assortiment in hoogwaardige sauna’s voor binnen en buiten, compleet met alle toebehoren. Allen stijlvol qua uitstraling, gemaakt van topkwaliteit hout en voorzien van techniek die zijn waarde ruimschoots bewezen heeft. De sauna’s zijn uitgevoerd in diverse afmetingen en ook maatwerk is bij Interhiva altijd mogelijk. De passie voor hout en duurzaamheid, het gevoel voor design en de liefde voor maatwerk kunt u in de sauna’s terugzien. Wij hechten waarde aan de beste zorg en willen op deze wijze een sauna afstemmen op de individuele wensen van de klant. Daarbij kunnen wij u het gehele traject ontzorgen vanaf het ontwerp tot montage en gebruiksinstellingen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw wellnessdroom. Liever zelf monteren? Ook alleen levering is mogelijk.
In onze showroom kunt u kennismaken met ons volledige assortiment, of klik hier voor ons online aanbod. Bent u op zoek naar het bouwen van een sauna op maat? Verras ons of laat u verrassen met een professioneel en bouwkundig ontwerp op maat door onze specialisten. Klik hieronder voor het maken van een afspraak of kom langs in onze showroom om samen met ons uw eigen sauna op maat te ontwerpen. 

Direct een afspraak maken

Kom tot rust

/image/data/Sauna/Pagina 4.jpg
/image/data/Sauna/shutterstock_2152134.jpg
/image/data/Sauna/Cavallino Bianco sauna_baita275x421.jpg

Zo werkt een sauna

In een sauna wordt de temperatuur van de lucht sterk opgevoerd. Dat gebeurt meestal met een elektrische oven. Tegelijkertijd wordt luchtvochtigheid verlaagd. Hierdoor ontstaat zogenoemde ‘droge’ warmte. Een temperatuur tussen de 80 en 100 graden bij een relatieve luchtvochtigheid van 10 tot 20%. Die droge warmte zorgt ervoor dat uw huid en lichaamstemperatuur stijgt, uw hartslag omhoog gaat en u begint te transpireren. Even koelen als u naar buiten komt en uw lichaam voelt als herboren.

/image/data/Sauna/Sauna sauna s'berg.jpg
/image/data/Sauna/Acquarena Bio-Sauna in Birke mit Graeserkunstdruck RGB.jpg
/image/data/Sauna/spread rechts.jpg