Spa’s

Plezier en ontspanning met bubbels

Spa met fontein omheind door planten
golvend symbool logo

Plezier en ontspanning met bubbels

Een echte oase van wellness

Verander uw tuin in een oase van wellness en ontspanning, met een spa creëert u luxe en sfeer en dat maakt uw tuin helemaal af. Op een koude winterdag kunt u heerlijk opwarmen en relaxen in warm water en in de avond romantisch genieten onder een heldere sterrenhemel. Of geniet samen met vrienden van uw spa tijdens een tuinfeestje op een heerlijke zomerdag.

Bekijk hier onze modellen!

Inbouw spa in tuin onder de overkappig
close-up jets  van spa

Wat is het verschil?
​​​​​​​Spa, whirlpool & jacuzzi

De verschillende wellnessbelevingen

Alle namen staan voor een wellnessbeleving en zijn feitelijk hetzelfde, een warmwaterbad met krachtige waterpompen en massagestralen. Jacuzzi is een merknaam voor een whirlpool of spa, hoewel veel mensen denken dat het een product op zichzelf is. Bij het woord ‘spa’ denken mensen vaak aan een kuuroord of wellnessresort, logisch als je kijkt naar de letterlijke vertaling in het Latijn ‘Sanitas Per Aqua’; Gezondheid door water.

​​​​​​​Bekijk hier onze modellen!

Laat uw spa precies aan
​​​​​​​uw wensen voldoen

Met een spa van Interhiva komt u helemaal tot rust

Het bruisende water tintelt op uw huid, terwijl waterstralen uw rug, armen en benen masseren. Binnen no-time komt uw lichaam tot rust. Na een drukke werkdag of een heftige work-out kunt u heerlijk ontspannen in uw eigen wellness thuis. Maar ook wanneer u last heeft van pijnlijke gewrichten of spieren kan een whirlpool uitkomst bieden. Door het combineren van drie stromingspatronen met stimulerende reflexologie worden pijnlijke spieren en vermoeide gewrichten verzacht en verjongd. Met de advisering van Interhiva wordt ontspannen daarmee ook echt helemaal ontspannen. 

​​​​​​​Bekijk hier onze modellen!

gezin in de spa
golvend symbool logo

Lees meer

Meer over onze wellnessbelevingen

natuursteen maatwerk spa

Maatwerk

spa met blauwe verlichting

Ons assortiment

golvend symbool logo

Interhiva helpt u bij het realiseren van uw wellnessdroom

Maak een afspraak en kom langs in de showroom

Wij hechten waarde aan de beste zorg en willen op deze wijze een spa afstemmen op de individuele wensen van de klant. Alles kan bij Interhiva, van alleen levering tot volledige montage, advies en onderhoud. Bent u op zoek naar maatwerk? Dan helpen wij u graag, verras ons of laat u verrassen met een professioneel en bouwkundig ontwerp op maat door onze specialisten. Klik hieronder voor het maken van een afspraak of kom langs in onze showroom. Omdat wij graag de tijd voor u nemen, adviseren wij u om een afspraak te maken om teleurstelling te voorkomen.  

golvend symbool logo